Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOZAČ HTIO POBJEĆI

Suprug trudnice koju je udario BMW: 'Samo sam vidio kako oni lete. Noge su mi se odsjekle'

Policija
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
01.09.2019.
u 20:11

Iz policije kažu da nije bio tragova alkohola u krvi 80-godišnjeg vozača.

Trudnica, Ivana Valjan, i njezino dijete na koje je sinoć naletio automobil u Otočcu nalaze se izvan životne opasnosti i dobro se osjećaju.

- Bila sam nasred pješačkog kad sam vidjela automobil kako ide prema nama, da je dao gas, ja sam stisnula maloga i krenula sam bježati i nisam uspjela pa je lupio više mene na desni kraj i više sam ja ozlijeđena, nego mali. Mali mi je ispao iz ruku, ja sam bila u nesvijesti- ispričala je Valjan za RTL.hr.

Nasreću, zadobili su lakše ozlijede, odnosno hematome i oguljotine, a s trudnoćom, kaže Valjan, je sve u redu.

- Jedan je automobil išao nizbrdo i stao joj je. Taj Nijemac je išao odozdo i nije stao na pješačkom prijelazu, nego ju je pokupio . Ona je Nou stiskala uza se. Na haubi ih je vozio pet, šest metara od pješačkog prijelaza, a kad je zakočio, oni su pali na pod. Ja sam samo vidio kako oni lete i to je to- rekli su Igor Valjan, njezin suprug, i sestra Danijela Todić za RTL.hr. Dodaju kako 80- godišnji vozač nije pomogao te je imao namjeru pobjeći, ali su mu drugi automobili prepriječili put.

- On je meni izgledao pijan, ja ne znam. Ili drogiran, iskreno ne znam. Nije izgledao normalno- kazao je njezin suprug za RTL.hr. dodajući kako su mu se noge odsjekle u trenutku nesreće.

Iz policije kažu da nije bio tragova alkohola u krvi.

-Vozač je alkotestiran, nije bio pod utjecajem alkohola te mu je izdan obavezni prekršajni nalog zbog nezaustavljanja na pješačkom prijelazu. Uz to je i lakše ozlijedio dvije osobe i platio novčanu kaznu od 5.000 kuna- objasnila je Maja Brozičević, glasnogovornica Policijske uprave ličko-senjske, a RTL.hr.

Podsjetimo, sinoć iza 20 sati automobil marke BMW sletio je s ceste na pločnik i udario u 21-godišnju trudnu ženu koja je u naručju nosila jednogodišnje dijete. Hitno su prevezeni u Opću bolnicu Gospić gdje im je pružena liječnička pomoć. Nasreću, prošli su s lakšim ozljedama. Vozač BMW-a je bio 80-godišnji Nijemac.

- Ja i sin smo hvala Bogu dobro i beba u trbuhu. Dobro smo prošli, s ozljedama lakšim, ali bolnim. Ima Boga pa nas čuva - poručila je majka putem Facebooka.

Ključne riječi

Komentara 45

DU
Deleted user
09:10 01.09.2019.

briga me za budalu, neka trune u zatvoru... jako mi je drago da su trudnica i dijete dobro koliko to može biti....a i nerođenoj bebici želim svu sreću.......Bogu hvala....

Avatar navijač
navijač
08:40 01.09.2019.

Nadam se da ovo "navodno" ne znači to da će se prvo utvrditi podrijetlo potencijalnog ubojice za volanom , pa tek onda "dali je bio" pod utjecajem alkohola ili droga.

Avatar future Gohan
future Gohan
20:59 01.09.2019.

Prije 15ak godina gradovi su bili prepuni ležećih policajaca... posebno na ulasku u gradove prije pješačkih prijelaza... smrtnost je pala, u mom mjestu Buje, pokraj Digitrona, Aquarisu pizzeria, pješački na ulazu u grad, ljudi ulaze s 100 km/h, tri dugačka i nepregledna zavoja, prije njih oko 500m ravnice, zaletavaju se svi, mladi stariji, stranci, domači... poginula djevojka, stavili te uspornike, kasnije se digla halabuka za amortizere i svugdje su maknuti, opet jurnjave po istarskim naseljima su učestale, vjerujem i drugdje, definitivno ako smo protiv kamera u naseljima, uspornike i uspornike, nisam za lov na "divljake" koji boze 180km/h po autocesti, ali za kretene i potencijalne ubojice koji jure u naseljenim mjestima.... tu sam za trajna oduzimanja vozačkih i recimo po 30 dana zatvora bez suđenja koje svatko mora odraditi, jer i autoškole su postale smiješne i sve je više Šumahera po cesti a po znanju su kita od ovce...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije