Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pljačkaši

Trojica mladića tri godine provaljivala i krala

\'14.01.2009.,Dugo Selo, - Josipa Zorica 1.Nepoznati pocinitelj nozem je izbo zaposlenika Katastra koji je prevezen u bolnicu.Policija na mjestu zlocina radi ocevid.Photo: Marko Prpic/PIXSELL\'
Marko Prpić/PIXSELL
17.02.2012.
u 09:10

Od 2008. do veljače ove godine, na području Gunje i Županje, trojac je počinio 25 kaznenih djela od čega 6 krađa, 17 teških krađa, 1 kazneno djelo zlouporabe opojnih droga i 1 kazneno djelo krivotvorenja isprava

GUNJA – Kriminalističkim istraživanjem nad 19-godišnjakom i 20-godišnjakom iz Gunje te 20-godišnjim bosanskohercegovačkim državljaninom iz Brčkog, utvrđeno je da su od 2008. do veljače ove godine, na području Gunje i Županje, počinili 25 kaznenih djela od čega 6 krađa, 17 teških krađa, 1 kazneno djelo zlouporabe opojnih droga i 1 kazneno djelo krivotvorenja isprava, priopćila je PU vukovarsko-srijemska.

Ova je skupina počinila provale u trgovine, obiteljske kuće i ugostiteljske objekte te krala bakrene predmete s vjerskih objekta, čime je oštećenima pričinjena ukupna materijalna šteta od 70-tak tisuća kuna. Pretragama stana i drugih prostorija kod počinitelja, pronađeno je više komada otuđenih osobnih iskaznica i putnih isprava BiH, 450 sjemenki indijske konoplje te dio otuđenih predmeta koji potječu iz ovih krađa.

Policija je 19-godišnjaka, uz kaznenu prijavu zbog počinjenih 25 kaznenih djela, danas predala pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske, dok su preostala dva 20-godišnja počinitelja prijavljena u odsutnosti, budući da se nalaze na izdržavanju kazni za prijašnja kaznena djela.

Komentara 1

ZE
.zeitgeist.
09:56 17.02.2012.

ako 3 mladića tokom 3 godine opljačkaju 2 trgovine, koliko onda opljačkaju 9 mladića u 9 godina?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije