Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROGLAŠENI KRIVIMA

Trojica mladića prebila četvrtog jer je osvojio na kladionici 714 kuna

Borna Filic/PIXSELL
13.05.2021.
u 12:17

Zbog ovog događaja dvojica mladića je dobilo po godinu dana zatvora koja im je zamijenjena radom za opće dobro, dok je treći osuđen na šest mjeseci uvjetno

Trojac iz zagrebačke Dubrave je osuđen na Općinskom sudu nakon što su pretukli mladića zbog dobitnog listića na kladionici u iznosu od svega 714 kuna

Oko 3.30 sati njih četvero su zajedno bili u jednom casinu na Čulinečkoj cesti. Nakon što je mladić ostalima kazao kako je osvojio dobitak na sportskoj kladionici, mladići trojica mladića u dobi od 25, 26 i 27 godina krenuli su ga tući po cijelom tijelu, prenosi Danica.hr.

- Naguravali su me, pretraživali džepove, udarili šakom u glavu, kazao je mladić na sudu. 

- Kad je Ivan zatražio da mu listić vrate, udarali su ga po cijelom tijelu, nakon čega su se udaljili, presudio je Općinski sud. 

Zbog ovog događaja dvojica mladića je dobilo po godinu dana zatvora koja im je zamijenjena radom za opće dobro, dok je treći osuđen na šest mjeseci uvjetno. 

Komentara 3

ZE
Zeko11
18:43 13.05.2021.

Djelo staro barem 2-3godine. Osobno znam sve te decke koji su to pocinili.. Ali brate, dobra vam firma kad nemate posla pa objavljujete stara djela!

MA
Marin0021
13:09 13.05.2021.

Kakva uvjetna, klosare sve po 6 mjeseci u prdekanu da se nauce reda za ubuduce.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije