Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Po Sisku, Kutini...

Trojac osumnjičen za 11 provala i krađa

provala
Zeljko Lukunic/PIXSELL/Ilustracija
30.01.2019.
u 12:21

Krali su razni zlatni nakit i bižuteriju, satove, mobitele, alkoholna pića i prehrambene artikle, a ukupna materijalna šteta počinjena ovim kaznenim djelima iznosi oko 21.700 kuna

Trojicu muškaraca u dobi od 29, 34 i 48 godina sisački policajci sumnjiče za čak 11 provala i krađa iz obiteljskih kuća i stanova na području Siska, Kutine i Popovače.

Policijski službenici Policijske uprave sisačko-moslavačke, nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, trojac sumnjiči da su od 5. studenoga prošle do 25. siječnja ove godine, počinili ukupno 11 kaznenih djela teških krađa provaljivanjem, i to u osam obiteljskih kuća i tri stana. Od spomenutih teških krađa četiri su u pokušaju. 

Krali su razni zlatni nakit i bižuteriju, satove, mobitele, alkoholna pića i prehrambene artikle, a ukupna materijalna šteta počinjena ovim kaznenim djelima iznosi oko 21.700 kuna. Dio ukradenih predmeta je pronađen te će biti vraćen vlasnicima, dok su osumnjičeni nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja uz kaznenu prijavu za djela koja su počinili, predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke. 

Što je najgore pri bočnom parkiranju? Svjedoci! Ovaj pokušaj morate vidjeti

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije