Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESTALI SPLIĆANIN

Trinaesti dan potrage za Matejem u Beogradu: Policija kreće pregledavati satelitske snimke

Pixsell/Nestali.hr
12.01.2022.
u 11:39

Potraga za Perišem ušla je danas u trinaesti dan. Uz Interpol, na terenu je i srpski MUP s roniocima, forenzičarima i istražiteljima koji upotrebljavaju termovizijske kamere, dronove i potražne pse. No, konkretnih dokaza ili sumnji još uvijek nema.

Nakon češljanja Save i Dunava, ali i priobalja, srpska policija u srijedu je potragu nastavila uz pomoć satelitskih snimki kako bi odgonetnula gdje se točno kretao i što se dogodilo sa Splićaninom Matejem Perišem (27) kojem se svaki trag izgubio u novogodišnjoj noći kada je istrčao iz beogradskog kluba Gotik.

Izvor Blica navodi da će satelitske snimke biti pribavljene na molbu oca nestalog mladića Nenada Periša, kako bi se točno utvrdio smjer kretanja te kobne noći te je li uopće ušao u Savu ili nije.

Srpski mediji navode da sateliti kruže Beogradom dva puta dnevno, a ako se poklopilo da su snimili Matejevo kretanje baš u trenutku kad je izašao iz kluba, to bi moglo biti od velike pomoći. 

Naime, sve snimke koje su do sada procurile u javnost loše su rezolucije i iz njih se ne može doznati kontekst cijele priče.

Inače, potraga za Perišem ušla je danas u trinaesti dan. Uz Interpol, na terenu je i srpski MUP s roniocima, forenzičarima i istražiteljima koji upotrebljavaju termovizijske kamere, dronove i potražne pse. No, konkretnih dokaza ili sumnji još uvijek nema. 

Tračak nade obitelji mladića ulila je informacija da je lociran njegov mobilni telefon. Međutim, njegov otac Nenad jučer je izjavio da mu to nije potvrđeno.

 

Komentara 2

Avatar Svirus
Svirus
12:02 12.01.2022.

Radi li se ovo kod svakog nestanka ili samo za talasemičareve prijatelje?

HA
HERCEGOVA@AC
12:15 12.01.2022.

Andrea Kukac (34) iz Rovinja pronađen mrtav. Hebiga, nije u Srbiji pa nije zanimljivo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije