Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Markovac Križevački

Tri muškarca poginula u sudaru Renaulta 5 i kamiona Man

Policija
Foto: Anto Magzan/Pixsell
12.08.2015.
u 08:49

Vozač kamiona Man nije bio pod utjecajem alkohola te mu je u Domu zdravlja Križevci izvađena krv i izuzet urin radi utvrđivanja prisutnosti alkohola u organizmu

Tri osobe poginule su noćas oko 0.30 sati na DC 28 u Markovcu Križevačkom – vozač Renaulta 5 čiji identitet još nije utvrđen, 3-godišnji suvozač i 42-godišnji putnik u osobnom automobilu bjelovarskih registracijskih oznaka. Vozili su se u smjeru Bjelovara. Iz još neutvrđenih razloga vozač je automobilom prešao na suprotnu stranu kolnika u trenutku kada je iz suprotnog smjera naišao teretni automobil Man vukovarskih registarskih tablica kojim je upravljao 65-godišnji vozač. 

Vozač kamiona Man nije bio pod utjecajem alkohola te mu je u Domu zdravlja Križevci izvađena krv i izuzet urin radi utvrđivanja prisutnosti alkohola u organizmu.

Zbog očevida je od 0.55 do 5.50 sati za sav promet bila je zatvorena DC 28, a promet se odvijao okolnim pravcima; iz smjera Bjelovara dionicom Haganj-Nova Kapela-Farkaševac-Rovišće i obrnuto te iz smjera Zagreba dionicom Kenđelovac – Cirkvena – Farkaševac obrnuto.

>> Glasnogovornik NK Rijeke Davor Sever preminuo nakon nesreće

Komentara 2

FN
Fr@njo
12:01 12.08.2015.

Jano, sada znamo da je Renault i Man, a registaijski brojevi..kako su te to ucili u skoli..

IQ
iqqo
12:46 13.08.2015.

Žao mi je tih ljudi. Interesuje me samo šta će reći član " Kvaternik"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije