Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDIVNA GESTA

Trgovkinju oduševio potez mlade žene u Hrvatskoj: 'Gospodin u šoku, ja u šoku, prvi put sam ovo doživjela'

Zimska atmosfera na otoku Premuda
Dino Stanin/PIXSELL
29.03.2024.
u 16:16

Jedna mlada žena platila je kupovinu starijem gospodinu, i to u povećem iznosu.

U petak se, u jednoj trgovini na koprivničkom području, dogodila predivna gesta, piše epodravina. Svemu je navodno svjedočila djelatnica toga dućana, koja je svoje iskustvo podijelila na Facebooku.

Ova djelatnica, koja već dugi niz godina radi u toj trgovini, piše da je jedna mlada žena platila kupovinu starijem gospodinu, i to u iznosu od 22 eura. Kako je rekla trgovkinja, prvi je put tako nešto vidjela.

– Radim dugi niz godina u trgovini i danas sam prvi put doživjela da je mlada žena platila starijem gospodinu ispred sebe kupovinu, 22 eura. Gospodin u šoku, ja u šoku…pozitivnom. I da, ima još dobrih ljudi, malo, ali ih ima. Draga gospođo, moj ogroman naklon i samo sreću Vam želim – napisala je.

VEZANI ČLANCI:

GALERIJA Veliki redovi u Osijeku: Besplatno se dijelo fiš-paprikaš

Zimska atmosfera na otoku Premuda
1/15
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije