Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podijeljena mišljenja

Žena podijelila 'groznu' naviku iz trgovine, ali nisu se svi složili s njom: 'I ja to radim, to je normalno!'

Shutterstock
13.03.2024.
u 16:30

Korisnica TikToka Tayler Stanley ostala je užasnuta nakon što je otišla u svoj lokalni supermarket kako bi kupila neke namirnice

Postoje mnoga nepisana pravila kada je u pitanju kupovina hrane, poput toga da na blagajnu pustite one koji ispred sebe imaju samo jedan artikl, a po mogućnosti ne ostavljajte svježe voće koje više ne želite pored smrznute hrane. Ali jedna žena nije mogla vjerovati svojim očima nakon što je svjedočila bizarnom postupku druge žene u supermarketu kada je uzela paket borovnica, piše Mirror.

Takvo ponašanje podijelilo je internet, neki su ga prozvali odvratnim', dok su ga drugi branili - priznajući da rade potpuno istu stvar.

@taylerstanleyy Is this an ick or is it just me? 🤮🫠#woolworths #blueberries #momtok #foryou #foryoupage #disgusting #ick #itsgivingyuck ♬ original sound - Tayler

Korisnica TikToka Tayler Stanley ostala je užasnuta nakon što je otišla u svoj lokalni supermarket kako bi kupila neke namirnice. "Jedna žena je stala ispred mene, taman kod borovnica i jagoda, otvorila je borovnice i počela ih dirati", rekla je mama iz Australije.

Ljudi su pohrlili u komentare kako bi podijelili svoja razmišljanja, a mnogi su osudili 'odvratno' ponašanje. "Grozno! Ne želim više kupovati borovnice", ljutio se jedan korisnik. Drugi je napisao: "Odvratno!! Ja perem naše, ali svejedno me ovo ljuti!" Dok je treći dodao: "Podignem paket borovnica i pokušam ih pomaknuti da ih vidim, možda čak i otvoriti i pogledati dno itd., ali nikad ih ne bih dirao."

VEZANI ČLANCI:

Međutim, mnogi su to branili,, tvrdeći da je dodirivanje voća neophodno kako biste bili sigurni da ne plaćate trulo voće. "Ionako ih perete kod kuće, ne znam zašto je važno ako ih netko dira" komentirala je jedna osoba. Drugi se složio, rekavši da 'uvijek opipa' svoje voće i povrće.

"Neko voće je mekano i počinje trunuti, a drugo može biti tvrdo i može se jesti danima pa uvijek provjerim ima li voća koje mogu jesti taj dan", tvrdio je netko. "To znači da ih trebam dodirivati."

 Rajčice vam brzo omekšaju nakon kupnje? Evo gdje biste ih trebali pohraniti da ostanu svježe i ukusne! 

Komentara 6

NO
No1
20:07 13.03.2024.

Podivljam kad baba ispred mene svaku krusku mora stisnuti. Kao da nisu sve iste! I onda moras maknuti cijelu kasetu i uzeti nestiskane, jer inace vec iduci dan pocnu trunuti!

YO
yopi
19:31 13.03.2024.

Sokantno

LO
Lolita3
22:16 13.03.2024.

Ja sam vidjela penzića u Konzumu kako otvara kutiju sa jajcima (10 kom) u svako jajce vadi na promatranje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije