Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kupci, oprez!

Trgovački lanac povlači jednu vrstu žitarica: 'Sigurnost kupaca uvijek je na prvom mjestu'

Ilustracija
Goran Kovacic/pixsell
04.03.2024.
u 13:03

"Naši proizvodi prolaze sigurnosne testove i kontrole kako bi zadovoljili sve potrebne zahtjeve i standarde", izvijestile su Plodine

Trgovački lanac Plodine obavijestio je svoje kupce kako iz ponude povlači proizvod 878268 Ječam 500 g Ekozona, EAN COD 3858886175193, 3858886178439, LOT BROJ: rok 29.1.2025. Ječam povlače, kako su istaknuli, s obzirom na usmjerenost na sigurno korištenje svojih proizvoda.

"Plodine d.d. mole sve kupce koji su kupili navedeni proizvod da ga odmah prestanu koristiti, te da ga vrate u najbliži prodajni centar Plodina. Kupci će dobiti povrat novca za kupljeni proizvod. Proizvod se povlači iz prodaje od 19. 2. 2024. jer ne zadovoljava tehničke standarde", navodi trgovački lanac. 

"Za Plodine d.d. sigurnost kupaca uvijek je na prvom mjestu. Naši proizvodi prolaze sigurnosne testove i kontrole kako bi zadovoljili sve potrebne zahtjeve i standarde", dodaju Plodine te ističu kako do sada nisu zaprimile niti jednu reklamaciju kupaca za navedeni proizvod. Također, ispričali su se svim kupcima zbog neugodnosti koje su u ovom slučaju mogle nastati.

GALERIJA Medicinska posada helikoptera održala pokaznu vježbu, stigao Beroš: Ispunjavamo reformske mjere

Ilustracija
1/39

Komentara 1

Avatar Sta
Sta
04:47 05.03.2024.

Povucite i pšenicu radioaktivnu ukrajnsku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije