Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEČNICI SE BUNE

Traže da Beroš ispravi nepravdu: Specijalisti više ne žele raditi isti posao za različite plaće

22.09.2022.
u 09:36

Doznajemo da će se za dva tjedna sastati radna skupina Ministarstva zdravstva za izradu nove uredbe o koeficijentima za plaće. Među ostalim, izjednačit će plaće specijalista u primarnoj zdravstvenoj zaštiti s plaćama bolničkih specijalista, kako bi se specijaliste ponovno privuklo u domove zdravlja, a na stolu će se naći i koeficijenti mladih kirurga i internista.

Ključne riječi

Komentara 2

OT
otrovnijezik
09:55 22.09.2022.

Odličan potez Beroša tj. Vlade i normalno zasluga Plenkiju. Dobit ćete oko 1500kn više a inflacija vam pojela najmanje 2000. Zna se, vjerodostojno i dalje.

NV
novo vriijeme
11:11 22.09.2022.

Znači opća praksa koja uglavnom piše recepte po preporuci bolničkih specijalista i uputnice za liječenja misli da treba imati istu plaću kao oni koji doista lijeve i operiraju a tome preuzimaju i odgovornost. Da me spominjem kovid preglede preko prozora dvoje godine, a oni u bolnicama u kovid sobama reanimiraju, intubiraju, operiraju . Koji je to bezobrazluk.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?