Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IDENTIFICIRALI NAPADAČA

Traže 26-godišnjeg Britanaca jer je u Dubrovniku ubo 18-godišnjaka

Kišni dan u Dubrovniku
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/3
05.10.2021.
u 13:47

Kako je on u međuvremenu napustio Hrvatsku za njim je raspisana potraga, s naznakom da ga se uhiti

Za 26-godišnjim državljaninom Velike Britanije dubrovačka je policija raspisala potragu jer ga sumnjiči za pokušaj teškog ozljeđivanja 18-godišnjaka.

Kako su izvijestili, u ranim jutarnjim satima 30. rujna, na Ribarnici u staroj gradskoj jezgri prvo su se verbalno, a zatim i fizički sukobila dvojica hrvatskih državljana i dvojica stranih državljana.

Tijekom sukoba, jedan od dvojice stranih državljana oštrim je predmetom ubo 18-godišnjaka u predjelu natkoljenice. Ozlijeđenom mladiću je liječnička pomoć pružena u dubrovačkoj bolnici.

Policija je identificirala počinitelja kao 26-godišnjaka iz Velike Britanije. Kako je on u međuvremenu napustio Hrvatsku za njim je raspisana potraga, s naznakom da ga se uhiti.

>> VIDEO Šestosatna blokada: Oglasili se iz Facebooka i otkrili krivca za jedan od najvećih padova mreža

Komentara 1

LI
liliZG
15:54 05.10.2021.

ti britanci se baš dobro zabavljaju na našoj obali...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije