Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Društvena mreža

Transparent "HDZ - Nikad više" ispred Tuđmanove rodne kuće

hdz - nikad više
Foto: društvena mreža građana
1/3
07.06.2011.
u 14:09

- Time smo i na samom korijenu organizacije za zločinački pothvat poručili da je 20 godina otimačine i razaranja bilo ne samo dosta nego i previše, poručuju iz Društvene mreže građana. Isti transparent postavili su i u Zadru

“HDZ - Nikad više” piše na transparentu koji se pojavio u Velikom Trgovišću, točno ispred kuće u kojoj se rodio prvi predsjednik Franjo Tuđman.
“Time smo i na samom korijenu organizacije za zločinački pothvat poručili da je 20 godina otimačine i razaranja bilo ne samo dosta nego i previše”, poručuju iz Društvene mreže građana, skupine koja je transparent i postavila.

Zbog, kako tvrde, dvadeset godina otimačine transparent s istom porukom postavili su i u Zadru - ispred crkve sv. Donata i kod Morskih orgulja.

– Ovim akcijama građana, i na kontinentu i uz obalu, poručujemo vam da će transparent “HDZ - Nikad više” solidarno putovati gradovima Lijepe Naše do danjega – poručili su iz Društvene mreže građana.

Komentara 188

ZO
Zonasumraka39
15:07 07.06.2011.

Partizančići i Mesićevci u akciji.....,što bi oni drugo radili,kada dangube po cijele dane i pišu parole,to ih je partija naučila....

DU
Deleted user
17:40 07.06.2011.

Žestok paljba HDZ mladeži po neistomišljenicima .Tako su donedavno branili i Sanadera dok nije završio u zatvoru. Sada šute a trebali bi mu zahvaliti jer se žrtvovao za stanku, neka im bude primjer ostalim iz HDZ-a.

PG
praseca gripa
22:28 07.06.2011.

Idiotarije!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije