Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OČEVID U TIJEKU

Tragedija u Zagrebu: Biciklist poginuo u sudaru s autobusom

Google Maps
25.10.2021.
u 16:37

Nesreća se dogodila u Ilici.

Komentara 26

GO
goodbadugly
17:12 25.10.2021.

Biciklisti su meso na cesti, samo zbog svog ponašanja na cesti i na zebri. Njihov prelazak sa biciklističke staze preko zebre, odvija se bez pogleda lijevo desno, već bez usporavanja preko zebre, neovisno ide li vozilo ili ne ide. To je kao da auto dolazi na raskršće i produži preko raskršća, neovisno dolazi ili ne dolazi neko vozilo s lijeve ili desne strane. Možda će sada drugi možda stati i provjeriti stanje na prometnici, a da ne govorim o onima sa slušalicama na ušima uz glazbu sa mobitela , Deezer. i drugi.

Avatar SileZla
SileZla
17:07 25.10.2021.

Danas sam ja skoro pokupio jednu, uletila je na pješački u punoj brzini. Ja sam joj zatrubio, a ona me psovala.

LI
liliZG
17:16 25.10.2021.

biciklisti svojim neodgovornim ponašanjem izazivaju bijes ostalih sudionika u prometu i tu se niš puno ne može učiniti, žalim sve one koji su na neki način bile žrtve ludih biciklista..... a onda drugi po redu su pješaci sa slušalicama u ušima koji niš ne vide niti čuju i samo ko muhe bez glave zakorače na cestu........ a sve više će biti ekipe na električnim skuterima za koje ne znaju gdje bi ih smjestili jer u zakonu ne postoje....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije