Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strava u berlinu

Tragedija na proslavi mature: Djevojka (17) propala kroz kupolu u hotelu i preminula

njemačka policija
Pixabay/Ilustracija
03.07.2023.
u 07:48

Kako je u ponedjeljak ujutro priopćila policija, na maturalnoj zabavi su se dvije osobe popele na krovni prozor hotela. Staklo od pleksiglasa je puklo i tada se dogodio pad. Liječnici hitne pomoći su tinejdžericu odvezli u bolnicu, gdje je, nažalost, podlegla ozljedama.

Djevojka (17) smrtno je stradala u subotu nakon što je propala kroz kupolu od pleksiglasa u hotelu u berlinskoj gradskoj četvrti u Neukölln. Kroz istu kupolu je propao još jedan 16-godišnjak, ali se on nije ozlijedio. Djevojka i mladić su sa svojim kolegama bili na proslavi mature.

VEZANI ČLANCI: 

Kako je u ponedjeljak ujutro priopćila policija, na maturalnoj zabavi su se dvije osobe popele na krovni prozor hotela. Staklo od pleksiglasa je puklo i tada se dogodio pad. Liječnici hitne pomoći su tinejdžericu odvezli u bolnicu, gdje je, nažalost, podlegla ozljedama, javlja Fenix Magazin

Lokalni mediji pišu kako se nesreća dogodila na maturalnoj zabavi škole Rosa-Luxemburg-Gymnasium. Proslava se održala u hotelskom kompleksu u kongresno-zabavnom centru u Neuköllnu.

Video: Pogledajte snimku uhićenja napadača iz Siska: Pucao i ubio jednu osobu

Komentara 3

Avatar Tombstone
Tombstone
08:12 03.07.2023.

Staklo od pleksiglasa???

DM
dms
08:00 03.07.2023.

Završili školu, a nisu naučili osnove fizike i logike, pa je ova tragedija upozorenje ostaloj djeci da se kreću samo tamo gdje i ostali ljudi. Prviše gledanja filmova i TT objava neminovno vodi u tragedije, jer neki od njih nemajuu pravu percepciju stvarnosti.

MM
Mr.M
09:23 03.07.2023.

Kakvi besćutni kumontari.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije