Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Tractive - GPS lokator kućnih ljubimaca

GPS lokator
Foto: PR FOTO
1/5
PR
Autor
PR članak
07.12.2015.
u 16:39

Predstavljamo Vam novi specijalni proizvod u Mobisovoj ponudi – TRACTIVE GPS lokator za kućne ljubimce (www.tractive.com). Uz osnovni model, u ponudi je i HUNTERS limited edition, koji ima dodatno ojačano kućište SMB boje, a po zahtjevu može se naručiti i SWAROVSKI edition.

GPS lokator za kućne ljubimce, proizvod je austrijske firme koja je prepoznala potrebu tržišta za ovakvim uređajem zbog velikog broja izgubljenih kućnih ljubimaca koji se nikad ne pronađu. Pomoću GPS lokatora uvijek znajte gdje Vam je ljubimac, jednostavno pričvrstite Tractive uređaj na ogrlicu svog kućnog ljubimca i ne brinite. Definirajte Sigurnu Zonu i dobit ćete pravovremenu obavijest da Vaš četveronožni prijatelj želi pobjeći! Koristeći besplatnu Tractive GPS aplikaciju s mogućnošću praćenja uživo, možete locirati svog kućnog ljubimca u realnom vremenu.

Tractive je stvorio pouzdan, dopadljiv i malen GPS/GSM tracker za kućne ljubimce s velikim brojem korisnih funkcija, s vrlo jednostavnim praćenjem preko mobilnih i web aplikacija, te odlično riješenim plaćanjem obavezne usluge GSM data prometa (već od 40 kn/mjesečno!) u svim državama, pomoću integrirane SIM kartice koja radi na svim mrežama. 

Želite prijaviti greške?