Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tomislav Karamarko:
Povratak na članak

Milanović izjednačava zločinca Tita s prvim hrvatskim predsjednikom

Na pitanje što misli o rehabilitaciji Draže Mihailovića u Srbiji, rekao je kako je Draža Mihailović sa svojim četničkim pokretom počinio puno zločina

Komentari 124

GI
gismund
14:18 14.05.2015.

zašto bi se trebala oglasiti srpska vlada? pa njihov službeni sud je rehabilitirao koljača i ubojicu hrvata dražu mihajlovića! da su imali do sada što za reći mogli su zakonom zabraniti veličanje četničkih zločinaca i zločinačkog četničkog pokreta, ali nije im to na kraj pameti! prema tome, jasno je da oni podržavaju četništvo u srbiji!!!

VL
DD
ddh
14:13 14.05.2015.

Kakva je razlika, dali je Draza Mihajlovic proglasen neosudjenjim ili ne. Ca. 80% svih Srba su na liniji Draze Mihajlovica i velike Srbije i to bez obzira na to, jel Mihajlovic oslobodjen ili nije. Karamarka bi trebali brinuti razni Pupovci, Pusici, Terselicke, Josipovici i ini u Hrvtaskoj, koji stoje skoro na istoj liniji sa Mihajlovicem i njegovim cetnickim nasljednicima, a ne sto ce reci ili ne reci srpska vlada. Trebalo bi Karamarka zabrinjavati i to, da 50 % medija u Hrvatskoj sa raznim Jutelima, Jutarnjim i Novim stoje na istoj poziciji i da ta peta kolona Mihajlovicevih sljedbenika danas potajno slavi. Treba ga zabrinuti, da danas i 80% Srba u Hrvatskoj slavi. Jedino je razlika u tome, da su to dosad cinili polutajno, a danas to cine javno.

VL
NE
Nenadjebivi
14:23 14.05.2015.

Karamarko je pogriješio kad kaže "da se radi o unutarnjim stvarima susjedne države" jer s obzirom da su žrtve Dražinih četnika bili nesrbi tj.Muslimani i Hrvati onda se možebitna rehabilitacija tog zločinca itekako tiće Hrvatsku , Da je Draža činionio zločine nad svojim narodom onda bi se to ticalo samo Srba i Srbije. mogu samo zamisliti kakve bi reakcije stizale iz Srbije da se kod nas rehabilitira Pavelić i ustaški pokret , pa znamo kakve su neprestalne reakcije s njihove strane i dalje glede " Oluje " iako je pred Haškim sudom dokazano da je ona bila legitimna i legalna oslobodilačka operacija a naši generali koji su je vodili oslobođeni svake krivnje a Srbija bi trebala priznavati odluke Haga . I još jedna poruka Karamarku , ako Srbija rehabilitira Dražu Mihajlovića , mi sa takvom Srbijom ne bismo trebali niti mogli imati dobre odnose jer je to između ostaloga i jasna poruka nama koju valjda ne trebam posebno objašnjavati . A kakvo mišljenje o Draži ima trenutna vlast u Srbiji koju vode ljudi koji su bili istaknuti članovi Šešeljeve Radikalne stranke i samodeklarirane ponosne četničke vojvode je valjda jasno .

VL
DU
Deleted user
14:13 14.05.2015.

Ovo je civilizacijska sramota za Srbiju. Ali nešto drugo nismo mogli ni očekivati...

VL
Avatar Svećenik
Svećenik
16:17 14.05.2015.

dobro je da su oni njega koknuli kad su ga uhvatili. još ga prije toga vidim dobro i namlatili. nek ga rehabilitiraju, glavno je da je Draža mrtav-ladan. Još da su mu uhvatili pandana s ove strane koji je herojski pobjegao...

VL
DU
Deleted user
14:25 14.05.2015.

Srbima u Hrvatskoj samo bog moze sad da pomogne..

VL
EV
Evaluna0309
15:02 14.05.2015.

Nadam se da u RH više nikada nće biti na vlasti Vlada koja izjednačuje zločinca sa prvim hrvatskim predsjednikom. Što prije odu, bolje za nas.

VL
MI
miso
15:57 14.05.2015.

Donesite rezoluciju: ''Srbija nikada s Dražom Mihajlovićem ne može biti u istoj zajednici s Hrvatskom''.

VL
Avatar johny21
johny21
14:48 14.05.2015.

Draža je jedan od največih zlotvora koji su hodali na ovoj planeti!

VL
ZA
Zagrebforever13
14:21 14.05.2015.

A nasa ministrica 'regiona' Vesna Pusic po obicaju suti. Da ne bi slucajno poljuljala dobrosusjedske odnose, ili se boji da od cede Vucica ne dobije po prstima. Al bi skocila Vesna i njen brat da rehabilitiramo Antu Pavelica.

VL
ZG
zg223
14:18 14.05.2015.

'srbija mora jasno reci sto misli o cetnickom pokretu' pa kome ti prodajes maglu sa politologijom?pa kaj nesto oko toga nije jasno,svi se deklariraju kao cetnici,rehabilitiraju si bivse vodje,daju seselju da luduje po pasaluku...i kaj da sad kazu na televiziji da su svi cetnici?kaj bi ti napravio?samo narodu prodajes maglu sa tim izjava da se moraju opredjeliti,i da se opredijele kako nam ne pase nemate volje nista napraviti oko toga ni ti ni cijela politicka scena..zato ne zavaravaj narod

VL
Avatar crv od porculana
crv od porculana
15:42 14.05.2015.

i što sada mesić ukinuo vojsku , pod hitno naoružati hrvate kao švicarci

VL
Avatar delminium
delminium
14:41 14.05.2015.

1922 na današnji dan rodjen je najveći hrvat novije povijesti , najveći poslije kralja tomislava

VL
GL
gljogina
14:38 14.05.2015.

Zivim za dam kad ce g.Karamarko izreci bar dvije suvisle recenice.Izgleda da ce to jos potrajati

VL
DU
Deleted user
16:15 14.05.2015.

Tomo pusti Milanovića neka baulja i trabunja gdje, kako i što hoće. Imaš ozbiljnijeg posla, primi ga se.

VL
Avatar viki_nuland
viki_nuland
17:11 14.05.2015.

Mene zanima odakle Karamarku crni Mercedes ML300 terenac s placom jednog profesora povijesti, kada smo vec kod usporedjivanja "raskosnog" zivota J.B. Tita i danasnjih "demokratskih" politicara, a ne smijemo zaboraviti niti Tudjmanov blindirani BMW slicno kao ni Sanaderov ? Ne znam cije je "snove" ostvario Tudjman, sigurno ne onih koji kopaju po kontejnerima od smeca, ali Karamarkove s Mercedesom ML300 vjerojatno jest, jer ne vjerujem da bi kao predavac povijesti vozio Mercedes ML300.

VL
PE
Peti11
17:53 14.05.2015.

Franjo Tuđman je bio Titin general u znao je za križni put i učestvovao u njemu.Poslije je promjenio kaput.Pa kakva je onda razlika između njega i Tita pa se Karamarko čudi.

VL
ĆA
ćaćaća
16:26 14.05.2015.

milanče i ivo su upravo danas s beogradskom rehabilitacijom dobili svog ljubimca mihailovića..nije ivo bez veze 3 puta pusao četnika nikolića..

VL
Avatar misslea
misslea
15:40 14.05.2015.

Budući premijer u Zagorju, lijepo :)

VL
Avatar elfmetrekoy
elfmetrekoy
18:58 14.05.2015.

-------- . Prilog cinjenici ... ............... "Saborski zastupnik Šišljagic traži hitnu istragu i procesuiranje Tomislava Karamarka, a afere koje mu stavlja na teret je slucaj „Soboli“, afera Spice i afera HAC, te brojne druge afere kojima je država dugi niziz godina organizirano i nemilice pljackana. ...................................... Neka se skine prašina sa slucaja Karamarko i u aferi povezanoj s tvrtkom Doron Net, s tvrtkomSigurnost Educa, s Caballus netom, Solo orto i nizom tvrtki u kojima Karamarko ne samo ima prste u pekmezu, nego i debelog razloga da strahuje kad ce i njemu uskoro pokucati isljednici DORH-a i USKOK-a...............

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.