Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Karamarko o HEP-u:

'To je cinizam prema građanima koji jedva krpaju kraj s krajem'

Tomislav Karamarko
Ivica Galović/PIXSELL
30.05.2013.
u 22:28

– Ono što odlikuje ovu vlast jest nekompetencija, nestručnost i jedna teška arogancija – kazao je Karamarko.

Poskupljenje struje s jedne strane te podjela bonusa od 3.550 kuna radnicima HEP-a bila je jedna od tema koju su za današnje posjete Požegi na upit novinara komentirali čelnici HDZ-a i HSP-a AS. Tomislav Karamarko kazao je da ta odluka govori o karakteru sadašnje Vlade.

– HEP stoji loše, struja poskupljuje, a oni dijele novce, to je ne samo nemoralno nego i cinizam prema građanima koji jedva krpaju kraj s krajem. To nije dobro, ali to je slika ove Vlade. Kada su došli na vlast, oni su došli manirom pobjednika koji dijeli plijen. Podijelili su sebi vodeća mjesta bez obzira na to koliko je tko stručan. Apsurdno je da na čelo HEP-a dođe čovjek koji je vodio propalu drvnu industriju u jednom mjestu u Zagorju. Ono što odlikuje ovu vlast jest nekompetencija, nestručnost i teška arogancija – kazao je Karamarko.

Ruža Tomašić dodala je da je za Kukuriku koaliciju bila najvažnija pri podijeli direktorskih fotelja, pa tako i one u HEP-u, prava članska iskaznica. – Kada upropastiš jedno mjesto, onda te stave za savjetnika na drugo mjesto, važno je samo da imaš pravu člansku iskaznicu – poručila je Tomašić.

>>Karamarko: HDZ-ova kampanja nije bila prljava već čista i pozitivna

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije