Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šibenik

TLM od vatre spasila brza intervencija vatrogasaca

požar TLM (1)
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
1/6
18.07.2012.
u 14:36

Požar u krugu tvornice buknuo je iz još neutvrđenih razloga. Nitko nije ozlijeđen, a ni pogon nije u opasnosti

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
23:20 18.07.2012.

Triba sve zapalit i onda dvostruko naplatit od osiguranja, jer legalnim radom ne može se ništa napraviti.

VI
Vito
08:31 19.07.2012.

TLM od vatre spasila brza intervencija vatrogasaca Izgleda da bi vatra trebala planuti i pored drugih propalih tvornica diljem Hrvatske... Tako bi barem naslovi bili u korist spašavanja tvornica... Kad već nisu ministri i nesposobna uprava... Zamislite naslova: kamenolom naom na Braću spasila brza intervencija vatrogasaca ili kamensko spasila brza intervencija vatrogasaca Na žalost, brza intervencija vatrogasaca nije spasila Njemački paviljon u Zagrebu, iako se nalazi(o) samo četristotinjak metara od vatrogasaca u istoj ulici...... To vam je tako - što se želi spasiti to se i može spasiti..

PP
Poznavatelj Prilika
09:27 19.07.2012.

a u krugu TLM-a šikara i makija nepokošene od Jugoslavije i pitamo se odakle požari nakon 2 mjeseca ubojitog sunca.... Sramota, gdje su vatrogasni zapovjednici s prijavama protiv vlasnika neuređenih površina zahvaćenih požarom?? Sjede i broje pare, eto gdje su,, voze se u najnovijim terencima i šalju djecu bez opreme u smrt. Klasika, i onda bi se ja trebao poistovjetit s vatrogascima i žalit ih dok oni šute i nadaju se da su oni slijedeći u nizu pa će moć ležat i vozat se u terencima?!?!? MARŠ!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije