Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
privela je policija

Tko je misteriozna žena o kojoj bruji cijeli Split. Kažu da spava na klupi na Rivi, odbija pomoć...

Ivo Cagalj/PIXSELL/Ilustracija
13.12.2021.
u 17:50

Osoba koja je strani državljanin danas je dovedena u službene prostorije policije i u tijeku je postupanje nad njom i utvrđivanje okolnosti, to je sve što za sada znamo – rekli su iz policije

Žena koja je privukla pažnju mnogih Splićana i danas je sjedila na svojem uobičajenom mjestu, na Rivi na klupi. Za Slobodnu Dalmaciju otkrila je da se zove Michelle J. i kazala da ima 29 godina, dolazi iz Londona gdje joj se trenutno nalaze roditelji, a podrijetlom su iz Gane. Ispričala nam je kako nije "u problemima" i kako je ovdje samo na odmoru.

S obzirom na to da se u Splitu priča o ovoj ženi i  o tome kako spava na klupi, novinari Slobodne pitali su je je li u nekoj teškoj životnoj situaciji i je li stvarno ovdje samo na odmoru. - Sve je u redu, samo sam na odmoru ovdje, ostat ću još dva tjedna – kazala je. 

Nedugo nakon toga razgovora, strana je državljanka privedena u Prvu policijsku postaju.

- Osoba koja je strani državljanin danas je dovedena u službene prostorije policije i u tijeku je postupanje nad njom i utvrđivanje okolnosti, to je sve što za sada znamo – rekli su iz policije te nadodali kako će više informacija o situaciji i stanju osobe imati sutra.

Građani su joj već pokušali pomoći, no ona je odbila. 

Ključne riječi

Komentara 9

KP
Karlovacko pivo
18:31 13.12.2021.

Možda samo glumi i testira Splićane kakvi su dobrotvori

Avatar Virus_1984
Virus_1984
22:44 13.12.2021.

Je li ušla u RH sa COVID putovnicom za vrijeme trajanja Svjetske Smrtonosne Pandemije?

AC
acer7
23:07 13.12.2021.

pošaljite ju k meni. zašto su ju priveli?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije