Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
1,88 promila

Potjera u Sinju: Pijan bježao policiji pa se zabio u njih kada su ga sustigli

Vožnja u pijanom stanju
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/3
13.12.2021.
u 13:47

Na području Kukuzovca su ga sustigli, a kada je vozač zaustavio svoj automobil te se policija parkirala iza njega, naglo je krenuo unatrag i udario u policijsko vozilo te ga oštetio

Bježeći policiji koja ga je u subotu u Sinju htjela zaustaviti i alkotestirati, 26-godišnji vozač svojim vozilom udario je u policijski automobil kada ga je sustigao i parkirao se iza njega, zbog čega je uhićen s izmjerenih 1,88 promila alkohola u krvi.

Splitsko-dalmatinska policija u ponedjeljak je priopćila kako su njihovi prometni policajci u subotu nešto poslije 20 sati krenuli za BMW-om splitskih registracija koji se nije zaustavio na njihove svjetlosne signale.

Na području Kukuzovca su ga sustigli, a kada je vozač zaustavio svoj automobil te se policija parkirala iza njega, naglo je krenuo u unatrag i udario u policijsko vozilo te ga oštetio.

Policija je uhitila 26-godišnjaka i privela ga u službene prostorije gdje mu je utvrđena koncentracija alkohola od 1,88 promila.

Po prestanku djelovanja alkohola, provedeno je kriminalističko istraživanje te je protiv njega podnesen prekršajni nalog sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama te Obvezni prekršajni nalog prema istom zakonu.

>> VIDEO Kreće cijepljenje djece od 5 do 11 godina: Po čemu se razlikuje od cjepiva za odrasle

Ključne riječi

Komentara 2

ZG
Zeljko Grabar
18:05 13.12.2021.

ovo je sigurno jedan od Buljovih sljedbenika i antivaksera koji se lijeci alkoholom i ne postuje ni propise iz saubracaja. Valjda ce se sad protiviti i potrebi za dobivanje (vozacke dozvole natrag) ako mu se to omoguci. Opet jedan od onih boraca za demokraciju i ljudska prava.

OV
ovcalila
19:47 14.12.2021.

Alkoholom protiv droge

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije