Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pukao je

Tinejdžer policiji: Ne znam kako da to kažem, izbo sam majku nožem

nož
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
10.05.2014.
u 16:45

Mladić se okomio na majku jer mu je prigovarala da previše vremena provodi igrajući videoigrice

Švedska policija uhitila je 16-godišnjaka iz Malmöa koji je nožem triput izbo majku jer ga je nazvala ''beskorisnim'' zato što je previše vremena provodio igrajući videoigrice. Žena je dobila ozljede opasne po život, no uspjela je pobjeći do susjeda. Sin je sam nazvao policiju i prijavio zločin, javlja The Local.

- Ne znam kako da ovo kažem, izbo sam majku nožem. Pokušao sam je ubiti - priznao je mladić nadležnima pravdajući se da je u jednom trenutku njihove svađe ''jednostavno puknuo''. Nesretnoj ženi pomoć je pružena u lokalnoj bolnici gdje je ustanovljeno da je izbodena po licu i rukama. Policija je u njihovom stanu pronašla i zaplijenila 23 centimetara dug kuhinjski nož.

Majka je izjavila da je dječak previše vremena posvećivao igranju videoigrica te da je zanemarivao svoje školske obveze. Kobnog dana ostao je kod kuće. Tvrdio je da je bolestan i da ne može u školu, a cijeli je dan proveo u igranju. Sin pak tvrdi da je igranju posvećivao dva do tri sata dnevno, ali ne svaki dan.

>>Videoigrice ne utječu negativno na ponašanje djece!

Komentara 3

Avatar ČEPlN
ČEPlN
18:08 10.05.2014.

Ja uvijek govorim samo istinu odgajajte djecu kako su vas odgajali vaši roditelji. Nemojte dopustiti da vam djecu preodgajaju razni jučer Šuvari danas Jovanovići. Taj ministar izjavljuje da će našu djecu naučiti razmišljati svojom glavom, nema veće uvrede za roditelja ............. iz Europe uvozimo samo zlo a dobru se nadamo.

Avatar EI Indio
EI Indio
21:00 10.05.2014.

To je cilj svo vreme zapadane civilizacije da ljude svori da budu beskorisni

PE
Pemac49
18:01 10.05.2014.

Jas govoprim vec Godinama dadjecu treba odgajat nadrugi nacin ! Ne ja sam lud cekajte samo jos malo bit ce vise mrtvih i Ranjenih od Agresivne Djece nego ste i sanjat mogli--Sva Agresija koju dozivljavamo danas na ulicama i uopcece u zivotu Omladina je neodgojena sto su naucili na ERacunaru sa igricama to se odrazava na zivotnoj liniji . I evo imate dokaz vlastitu mater koja ga hrani je izbo nozem -znaci je Psihicki sposoban za Ludnicu a ne da se slobodno krece medju Narodom jer takvi su u stanju svaki momenat da explodiraju i eto ti zla ! Djeci dozvolit Komputer ali samo 2 sata na dan i to da radi nesto a ne da se igra sa Ratnim ili Razbojnickim Igricama nazalost Vlade beru Proviziju da ne zabrane te Igrice ! A tu se vrte Milonske cifre ! Pa sto bilo bilo vazno da padaju pare !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije