Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STARAC I MOTOR

Teško ozlijeđen vremešni motociklist. Ima 89 godina

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/6
11.09.2019.
u 08:29

Policija priopćila je u srijedu kako je umirovljenik na motociklu marke Malaguti neoprezno iz dvorišta izletio na glavnu prometnicu

Umirovljenik (89) iz Koprivnice teško je ozlijeđen nakon što je svojim motociklom neoprezno iz dvorišta kuće izletio na glavnu prometnicu pa ga je pokupio mercedes kojem je oduzeo prednost.

“Tom prilikom došlo je do udara automobila u prednji dio motocikla. Vozač motocikla zadobio je teške tjelesne ozljede, protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak i dostavljeno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu”, priopćila je u srijedu koprivnička policija.

Nesreća se dogodila u utorak oko 10.20 sati u Čakovečkoj ulici u Koprivnici. Policija navodi kako je 89-godišnjak upravljao motociklom marke Malaguti koprivničke registarske oznake.

Prilikom nepropisnog uključivanja u promet s kolnog ulaza kuće oduzeo je prednost prolaska mercedesu kojim je upravljao 36-godišnji vozač koji nije bio pod utjecajem alkohola.

Ključne riječi

Komentara 3

ZO
Zooltan
09:28 11.09.2019.

Makar privremeno, jedan objesni manje na cesti

MO
modovisisajteMaraschino
09:00 11.09.2019.

To je najveći problem što ljudi automatski bez razmišljanja ponavljaju iste greške sve dok se ne dogodi nesreća

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije