Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neregistrirani auto s puknutom gumom

Teška nesreća u Udbini: Sletjeli s ceste i više puta se isprevrtali, poginuli vozač (27) i suputnica

Zagreb: Dvije osobe izgubile život i više ozlijeđenih u teškoj prometnoj nesreći u Ilici
Davor Visnjic/PIXSELL
10.10.2022.
u 11:31

Vozeći iz smjera Debelog Brda u smjeru Gospića, uslijed neprilagođene brzine vozač je izgubio nadzor te sletio s ceste, udario u prilazni most i automobilom se survao u odvodni kanal.

Dvoje Udbinjana u dobi od 27 i 48 godina poginulo je u nedjelju navečer u odvodnom kanalu u mjestu Bunić, u koji su sletjeli uz prevrtanje neregistriranog automobila s puknutom gumom, a vozaču je bila poništena vozačka dozvola. 

Gospićka Policijska uprava u ponedjeljak je izvijestila kako je 27-godišnjak bez dozvole iz Udbine vozio automobil bez registracijskih oznaka te s puknutom prednjom lijevom gumom.

Vozeći iz smjera Debelog Brda u smjeru Gospića, uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor te sletio s ceste, udario u prilazni most i automobilom se survao u odvodni kanal.

U kanalu nije bilo vode, no automobil se više puta isprevrtao, pri čemu su na mjestu nesreće poginuli 27-godišnji vozač i njegova 48-godišnja putnica, također s područja Udbine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije