Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BROD NA KUPI

Teška nesreća: Pijan oborio dva pješaka na mostu pa pobjegao. Muškarac poginuo

Vožnja u pijanom stanju
Slavko Midzor/PIXSELL
02.07.2023.
u 10:54

Do nesreće je došlo oko 18.15 sati, kada se vozač delničkih registracijskih oznaka kretao iz smjera Slovenije prema Brodu na Kupi te na mostu iznad Kupile vozillom oborio dvoje pješaka

Teška prometna nesreća dogodila se ove subote u Brodu na Kupi, mjestu u Primorsko-goranskoj županiji nedaleko od granice sa Slovenijom, kada je vozač na mostu iznad Kupe oborio dva pješaka i pobjegao. Jedan pješak (52) je poginuo, dok je 53-godišnjakinja ozlijeđena.

Do nesreće je došlo oko 18.15 sati, kada se vozač delničkih registracijskih oznaka kretao iz smjera Slovenije prema Brodu na Kupi te na mostu iznad Kupile vozillom oborio dvoje pješaka te bez zaustavljanja napustio mjesto prometne nesreće, izvijestila je policija.

''Uslijed udara 52-godišnji pješak je odbačen preko ograde mosta u korito Kupe oko 6,5 metara ispod razine kolnika, dok je oborena 53-godišnja pješakinja ostala na nogostupu mostu.  Ozlijeđeni pješaci su radi pružanja liječničke pomoći prevezeni u KBC Rijeka, gdje je 52-godišnjak i preminuo'', javljaju.

POVEZANI ČLANCI:

Vozač, koji je napustio mjesto prometne nesreće udaljivši se u smjeru Delnica, nešto prije 19 sati priveden je u službene prostorije radi daljnjeg postupanja policije. Također, pronađeno je i vozilo kojim je upravljao. Riječ je o 53-godišnjem hrvatskom državljaninu kojim je izmjerena koncentracija alkohola od 2,11 g/kg.

''Sinoć oko 23 sata u suradnji policije i zamjenice županijskog državnog odvjetnika završen je očevid na mjestu prometne nesreće u Brodu na Kupi, kao i na vozilu kojim je upravljao 53-godišnjak i koje je privremeno oduzeto, a pronađeno je na delničkom području. Kriminalističko istraživanje nad 53-godišnjim vozačem zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu je u tijeku te će po završetku biti predan pritvorskom nadzorniku'', izvijestila je policija.

VIDEO Pogledajte snimku uhićenja: Pucao i ubio jednu osobu

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Tombstone
Tombstone
22:05 02.07.2023.

Srusio, ne oborio. Mi jos uvijek koristimo Hrvatski jezik.

BF
bf23
11:42 02.07.2023.

Sreća za njega da je to napravio u Hrvatskoj, vani je za maksimalno pet godina.

PO
poluvodič
11:24 02.07.2023.

Sociopati za volanom, sve ih je više..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije