Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija

Teška nesreća kod Karlovca: Žena (38) autom krenula na posao i zabila se u kamion

Netretić: U sudaru teretnog i osobnog automobila poginula vozačica
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/7
Autori: Vecernji.hr, Hina
10.09.2020.
u 09:34

Na D6  sudarili su se teretno vozilo zagrebačkih registracija i osobno vozilo karlovačkih registracija, a vozačica osobnog automobila poginula je na mjestu nesreće

U prometnoj nesreći na državnoj cesti D6 u mjestu Griče u četvrtak oko 5.25 sati poginula je vozačica osobnog automobila karlovačkih registracija, izvijestio je Centar 192.

Na D6  sudarili su se teretno vozilo zagrebačkih registracija i osobno vozilo karlovačkih registracija, a vozačica osobnog automobila poginula je na mjestu nesreće. Očevid o uzroku i okolnostima nesreće vodit će Općinsko državno odvjetništvo iz Karlovca.

Do nesreće je došlo u samom zavoju gdje je nakon silovitog udara osobni automobil odbačen na livadu uz kolnik dok se kabina kamiona zakrenula ispred prikolice i prepriječila preko kolnika. Na mjestu događaja 24sata doznaje da je smrtno stradala 38-godišnja vozačica automobila koja je išla na posao u smjeru Netretića.

Ključne riječi

Komentara 4

PV
prcko.vita
10:21 10.09.2020.

Svi vi koji se vozite u skupim autima i mislite da ste na sigurnom, sigurni ste onoliko koliko je siguran najlošiji dio vaše vožnje, što znači, nije sve do auta, važno je kakva je cesta, i važno je tko i kako vozi u suprotnom smjeru. Zbog malih plaća mi imamo većinom kaševe po cestama, ljudi nemaju novca za redovne servise, na tehničkim pregledima se redovno podmićuje da bi se moglo voziti dalje, a što se tiče vozača kamiona ista je stvar, male plaće, loši uvjeti, onda odabiru obične ceste umjesto autoput, opet da bi uštedjeli koju kunu, i sve skupa kada zbrojimo, imamo to što imamo, više pogine na cestama u jednoj godini, nego što je poginulo u ratu u jednoj godini.

SN
snovakor
10:05 10.09.2020.

jućer sam bio u SLO i vozio lokalnim cestama od ZG do Koroške .... ceste pune auta, šlepera, kamiona ... ali one jedva zadovoljavaju svojom širinom minimalni prolaz ...tako je i kod nas ovdje na našim cestama i dosta je jedna mala nepažnja , slabi kolnici i evo nesreće ... katastrofa ... ne isplati se ni malo juriti cestama, jako su lošeg stanja, kolnici su preuski a asfalt "izudaran" - pun rupa .... država samo uzima novac svake godine kod registraciju i na druge načine, a ceste se ne popravljaju ... nama za oštečenja na vozilima niko ne plaća, jer se oštete zbog kolnika, kanala i slično !! ... banana država.

DU
Deleted user
09:55 10.09.2020.

Možda je netko prešao na suprotnu stranu? Po izgledu automobila, reklo bi se da je brzina bila poprilična...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije