Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTUŽEN VOZAČ BMW-a

Terete ga da je sa 2,65 promila prošao kroz crveno i usmrtio taksista

Draškovićeva
Jurica Galoic/PIXSELL
30.08.2022.
u 07:42

Prema optužnici, I.P. se tereti da je 27. veljače 2022. sa 2,65  promila alkohola u krvi upravljao BMW-om Ulicom Pavla Hatza iz smjera zapada u smjeru istoka. Tako alkoholiziran prošao je kroz raskrižje Ulice Pavla Hatza s Draškovićevom ulicom dok mu je bilo upaljeno crveno svjetlo na semaforu

I.P. (40) optužen je za izazivanje prometne nesreće sa smrtnom posljedicom, a optužnicu je protiv njega podigao ŽDO Zagreb. U nesreći  je poginuo taksist K.K., dok je teže bio ozlijeđen putnik u taksiju J.I.

Prema optužnici, I.P. se tereti da je 27. veljače 2022. sa 2,65  promila alkohola u krvi upravljao BMW-om Ulicom Pavla Hatza iz smjera zapada u smjeru istoka. Tako alkoholiziran prošao je kroz raskrižje Ulice Pavla Hatza s Draškovićevom ulicom dok mu je bilo upaljeno crveno svjetlo na semaforu.  

Zbog takve vožnje, naletio je na lijevi bočni dio taksija kojim je Draškovićevom ulicom upravljao  I.P.  taksist je na mjestu poginuo, dok je  putnik u taksiju bio teško ozlijeđen. Tužiteljstvo je u optužnici predložilo i da se I.P.  produlji mjera opreza  kojom mu je oduzeta  vozačka dozvola i zabranjeno upravljanje vozilima. 

Komentara 2

ZA
zagi101
09:27 30.08.2022.

opet vozač bijesnog auta, uglavnom takvi rade nesreće jer su bahati na cesti a i u životu

Avatar utunelu
utunelu
08:19 30.08.2022.

taksista?ili je frende ili kaseta?ili minut?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije