Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZGOVORI

Tepeš i Ćorić došli u HDZ: 'Želimo spriječiti povratak neokomunista Milanovića na vlast'

Izaslanstvo HSP-a AS - Pero Ćorić daje izjavu
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/5
04.07.2016.
u 14:04

HSP AS ide razgovarati sa svojim prijateljima i koalicijskim partnerima, rekao je Ćorić

Četveročlano izaslanstvo HSP AS-a na čelu s predsjednikom stranke Ivanom Tepešom stiglo je u ponedjeljak poslijepodne u središnjicu HDZ-a, a glavni tajnik stranke Pero Ćorić novinarima je izjavio kako su došli razgovarati o suradnji kojoj je cilj "spriječiti povratak na vlast neokomunista Zorana Milanovića".  

– HSP AS ide razgovarati sa svojim prijateljima i koalicijskim partnerima. Očekujemo da će dogovor biti postignut i da ćemo stvoriti lokomotivu koja ide isključivo u pobjedu, da ćemo nakon našeg razgovora stvoriti tim koji će zaustaviti povratak neokomunista Zorana Milanovića na vlast – kazao je Ćorić.

U HDZ-u je prijepodne održana sjednica Predsjedništva stranke u pripremi za unutarstranačke i parlamentarne izbore, a poslije sastanka s pravašima sastaje se i stranački izborni stožer, koji bi trebao pripremiti program i strategiju za prijevremene parlamentarne izbore u rujnu.

>> Miro Kovač: Neću se kandidirati za predsjednika HDZ-a

>> 'U srijedu će se znati hoće li Plenković imati protukandidata'

Komentara 65

Avatar istovari
istovari
16:10 04.07.2016.

Moćan politički program....bolje i to nego li ići krampat na bauštelu...

LA
like_a_boss
14:27 04.07.2016.

Odličan potez hdz-a... Za izgubit izbore... Dobit će 500 glasova krezubih kockoglavih ustaša, a izgubit 50 000 onih umjerenih koji ne žele gledati velikog ratnika Tepeša u saboru...

Avatar krcedolac
krcedolac
15:24 04.07.2016.

Vidjele žabe gdje se konji potkivaju....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije