Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MISTERIOZNI TRAG

Teoretičari zavjere: Zašto se nalazi X iznad Antarktike na Google Eearthu?

Foto: screenshot/youtube
11.03.2018.
u 09:10

U videu objavljenom na YouTube-u gledateljima ukazuju na znak "X"...

Teoretičari zavjere misle da netko iz Googlea pokušava otkriti neku tajnu, nakon što se na Google Earthu pojavio misterizni crveni "X".

U videu objavljenom na YouTube-u gledateljima ukazuju na znak "X" koji se pojavljuje kada korisnik uključi vremensku postavku na Google Earthu. Taj znak nalazi se nad Antarktikom.

"Pokušava li nam netko u Googleu reći nešto?", pitaju se autori videa.

Kada se taj znak zumira čini se da pokazuje prema nečemu, a teoretičari zavjere vjeruju da je netko na nešto želio upozoriti...

Pogledajte i što je otkriveno na dnu najvećeg jezera na svijetu:

1/8

Komentara 22

Avatar Idler 3
Idler 3
09:51 11.03.2018.

A zakaj jednostavno ne zumiraju vrh tog trokuta vu kojem je "X"....i rješe misteriju >;-))

AH
ahaskoro
13:32 11.03.2018.

A i ova slika jezera :D da novinar nije lijeni uhljeb kao sto samo novinar moze bit, nakon 1.3 sekunde googlanja bi vidio da se radi o jezeru Van cija je dubina 451 metar de se na toj dubini tesko moze vidjet povrsina pa se nebi blamiro sa ovakvim fotkama...a kad si lijen si lijen, traslate je preveo clanak sad da on jos potrosi jednu sekundu na guglanje, ziher....

DU
Deleted user
14:27 11.03.2018.

kako zasto..prvo to nije x nego reklama sa kineskim stapicima..za jedan njihov restoran na tom mistu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije