Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMA NA PEŠČENICI

Teolog supruzi razbio lubanju: Pozvao je da se vrati i počeo udarati utegom

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
04.02.2019.
u 19:19

Supruzi su u bolnici dijagnosticirane teže ozljede, među kojima i fraktura lubanje.

Upomoć, upomoć – vikala je prošli tjedan žena (26) na zagrebačkoj Peščenici dok ju je suprug Tomislav I. (39), od kojeg se razvodi, metalnim predmetom, najvjerojatnije utegom, tukao po glavi dok ju je pokušavao ubaciti u prtljažnik automobila.

Zapomaganje su čula dvojica prolaznika koja su joj priskočila u pomoć, a dok su se oni borili s nasilnikom, krvava i pretučena žena otrčala je u zgradu k susjedu koji ju je čuvao do dolaska policije.

Tomislav I. odvezao se automobilom u kojem je bilo dvoje djece od dvije i tri godine. Te noći uhićen je na području Osijeka, a kazneno je prijavljen zbog pokušaja ubojstva i povrede prava djeteta te mu je određen i istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

Njegova supruga primljena je u bolnicu gdje je ustanovljeno da ima teže ozljede, među kojima i frakturu lubanje. Ne zna se motiv zbog kojeg je Tomislav I. gotovo nasmrt pretukao svoju uskoro bivšu suprugu.

Zna se da su bili u procesu razvoda, no on je normalno viđao djecu koju bi potom odvezao u Osijek svojim roditeljima. Tako je bilo i taj dan. Jedno dijete preuzeo je u vrtiću, a po drugo je došao pred zgradu u kojoj su živjeli djeca i supruga. Kada je došao pred zgradu, ženi je dao vrećicu u kojoj je, kako je naveo, bila dječja prljava odjeća.

Ona se s tom vrećicom uputila prema zgradi, a on ju je tad pozvao da se vrati i počeo ju je tući. Inače, supruga ga je i jednom prije bila prijavila policiji jer ju je pljusnuo dok su se vozili u automobilu. Tomislav I. po struci je teolog koji ima privatnu tvrtku, a poznato je i da je dulje vrijeme uzimao razne tablete poput normabela odnosno apaurina. Kad je priveden, imao je 1,5 promila alkohola u krvi.      

U obiteljskoj kući u Dugavama planuo požar

Ključne riječi

Komentara 70

LU
lunar777
20:06 04.02.2019.

Za ovog znamo ime i inicijal prezimena, da je teolog, a od one ekipe koja razbija po bolnicama ništa. Kako to, kako to!?

DU
Deleted user
22:33 04.02.2019.

Zanimljivo kako su se neki uhvatili tvz. teologa i odmah ga povezali s crkvom... pa i rom koji noću čara na lokalnim tv postajama po 7 kn/ min. i predstavlja se bijelim magom, i on je na papiru teolog.....

AL
Alkana
21:42 04.02.2019.

Teolog? Kakav teolog? Koje vjere? Očito se ne bavi nikakvom teologijom kad ima privatnu firmu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije