Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LAKŠE OZLIJEĐENA

Taksist udario u djevojčicu (6) i njenu majku na Britancu: 'Suze mi idu kad se svega sjetim'

Zagreb: Policija ispred Općinskog kaznenog suda u Ilici uoči suđenja Marku Franciškoviću
Jurica Galoic/PIXSELL
18.10.2022.
u 18:16

Taksist je ispričao da žena nije bila parkirana već se uključivala u promet u kružni tok, no u krivom smjeru

Danas je oko 12.30 sati došlo je do nesreće na zagrebačkom Britanskom trgu u kojoj je taksist udario djevojčicu (6) koja je s majkom hodala pločnikom.

Kako su svjedoci ispričali za 24 sata, vozač taksija spuštao se ulicom Ivana Kukuljevića prema kružnom toku, a nakon ravno na Britanski trg. 

- Kod glazbene škole u lijevoj traci bila je jedna žena parkirana s nekom većom Teslom pod sva četiri žmigavca. On ju je izbjegavao, završio na pločniku i udario u zid kod glazbene škole, a zatim u dijete. Svi smo pretrnuli kad se čuo dječji vrisak. Smjestili su je na stepenice kako bi joj pružili pomoć do dolaska Hitne pomoći - ispričala je svjedokinja.

Taksist je ispričao da žena nije bila parkirana već se uključivala u promet u kružni tok, no u krivom smjeru.

- Nisam je trebao izbjegavati, trebao sam je udariti i ovo se ne bi dogodilo. Ja sam je pokušao izbjeći, bacilo me na pločnik, u zid, pa u kantu. Kad sam vidio dijete kako leti s mog poklopca motora na cestu ostao sam bez zraka. Tako nešto sam i ja doživio sa svojim sinom prije nekih desetak godina - ispričao je taksist te dodao kako je pokušao kočiti, no automobil je proklizao.

Suze mi idu kad se svega sjetim, samo se nadam da će dijete biti dobro - kazao je.

Neslužbeno se doznaje kako je djevojčica lakše ozlijeđena, a vozilom Hitne pomoći prebačena je u Klaićevu bolnicu. Zadobila je oguljotine lica, udarac u natkoljenicu te udarac u ruku. Nakon detaljnog pregleda, djevojčica je puštena na kućnu njegu.

Zagrebačka policija također je potvrdila da je do nesreće došlo oko 12.30 sati u kojoj je vozilo naletjelo na dvoje ljudi, od kojih je jedna osoba maloljetna. 

>> VIDEO Najatraktivnije lokacije Adventa dobile koncesionare, otkriven i 'papren' iznos koji će Zagreb zaraditi!

Komentara 1

Avatar Nick2k
Nick2k
19:26 18.10.2022.

Ovi novi taksisti su ubojice u nastajanju. Agresivnost u voznji i totalno nepostovanje ostalih u prometu su pretpostavljam preduvjet za posao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije