Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobična nesreća u Austriji

Vlakovođa u šoku nazvao policiju: Automobil je sletio na željezničku prugu, dođite brzo!

pruga
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL/Ilustracija
1/2
18.10.2022.
u 12:56

Željeznička pruga je zatvorena za sav promet, a unesrećenoj ženi su vlakovođa i kondukter jednog od tamo zaustavljenih vlakova, odmah pružili hitnu pomoć

Neobična prometna nesreća dogodila se je jutros oko 5 sati kod Nenzinga u saveznoj pokrajini Vorarlberg na zapadu Austrije, izvještavaju austrijski mediji. Iz zasad nepoznatih razloga, jedna 49-godišnja Austrijanka sletjela je upravljajući osobnim automobilom s ceste i potom preko grmlja i 20 metara dubokog ponora, pala ravno na željezničku prugu. Na sreću jedan od vlakovođa odmah je primijetio smrskani automobil nasred željezničke pruge i pozvao policiju.

S molbom, dođite hitno auto je na željezničkoj pruzi. Željeznička pruga je zatvorena za sav promet, a unesrećenoj ženi su vlakovođa i kondukter jednog od tamo zaustavljenih vlakova, odmah pružili hitnu pomoć. Vozačica automobila kolima Hitne pomoći prebačena je u obližnju Pokrajinsku kliniku u Feldkirchenu.

Da li je bila pod utjecajem alkohola, zasad je nepoznato, jer kako pišu mediji zbog teških ozljeda nije još bilo moguće napraviti alkotest. Dodaju kako je na automobilu počinjena totalna šteta. Uz policiju, na mjesto nesreće su izašla četiri vatrogasna vozila s preko 30 vatrogasaca, te dvoja kola Hitne pomoći. Sreća u nesreći je da u trenutku kada je automobil sletio s ceste na prugu, nije prolazio niti jedan od vlakova koji prometuju rano ujutro, kad ljudi odlaze na posao, na toj pruzi, napominju mediji.

Video: Zastrašujuće: Slon se zatrčao prema turistima na safariju, pobjegli su u zadnji tren!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije