Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIGNUTE KAZNENE PRIJAVE

Otkriveni napadači na taksiste, jedan uhićen, četvoricu traže

prosvjed taksista u Dubrovniku
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/4
31.07.2017.
u 14:51

Ostali počinitelji su za sada nedostupni, za njima je raspisana potraga i poduzimaju se mjere traganja, priopćeno je iz PU dubrovačko-neretvanske.

Dubrovačka policija otkrila je tko su napadači na taksiste tijekom prosvjeda u petak.

U ponedjeljak je na splitskom području uhićen 21–godišnjak iz Splita koji je priveden pritvorskom nadzorniku PU dubrovačko-neretvanske. Protiv njega, dvojice 22-godišnjaka, jednog 29-godišnjaka i jednog 21-godišnjaka, a svi su iz Splita, podnesena je kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela sudjelovanja u tučnjavi.

Ostali počinitelji su za sada nedostupni, za njima je raspisana potraga i poduzimaju se mjere traganja, priopćeno je iz PU dubrovačko-neretvanske. Ozlijeđena su dvojica taksista, a nakon ukazane liječničke pomoći u Općoj bolnici Dubrovnik jedan je zadržan na liječenju.

prosvjed taksista u Dubrovniku
1/16
Ključne riječi

Komentara 19

NE
Neutralac
15:51 31.07.2017.

Lektor... Napadaći ????

NE
Neutralac
15:48 31.07.2017.

Sve taksiste koji prosvjeduju uhititi i kazniti... ta bagra si svasta dozvoljava.. koja steta za turizam... osim toga tko im prijeci da svi preuzmu Uber.... ako misle da je to bolje.... da je to bolje....

ST
stefj
15:20 31.07.2017.

A nije uhićen niti jedan taksist radi blokiranja i ugrožavanja prometa? Nije uhićen niti radi nenajavljenog prosvjeda? A radi šteta nanesenih turizmu i ugledu Hrvatske? Ugrožavanje javnog reda i mira?... Ako napišete nešto krivo na facebooku ili ako odete nenajavljeno stajati na Trgu, sigurno će vas stići neka od navedenih kazni. Taksisti su očito zaštićeni iliti privilegirani pa se to na njih ne odnosi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije