Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Simboličan čin
Povratak na članak

Tadić u četvrtak u Vukovaru, a u Zagrebu za tri tjedna

Hrvatskom i srbijanskom šefu države u Gradu heroju pridružit će se i J. Kosor

Komentari 117

OB
-obrisani-
14:42 03.11.2010.

Kakva vi to istorijska prava zapravo polažete na rimske provincije Dalmacija i Donja Panonija? Sad će doći Talijani i poterati vas sve u Iran.

VL
OB
-obrisani-
15:46 03.11.2010.

03.11.2010. u 15:44h ribnik je napisao/la: Ukurcula ...... da te potsjetim: DOLAZAK HRVATA NA JUG O zemljama, koje su Hrvati naselili kod svog dolaska na Jadran, K. PORFIROGENET u 30. ______________ Ne bih ja sa tobom u diskusiju. Prejak si si za mene. Ti čak barataš i Porfirogenetom.

VL
OB
-obrisani-
12:18 03.11.2010.

Samo Sloga sa Hrvatom Srbina spašava da sa manje žalosti, potištenosti i poljuljane domoljubnosti zajedno stoje pred EU savez ulazom i čekaju kada če emisar EU Jelko Kacin prističi i onako suptilno po slovensko objasniti: \"dragi moji balkanci stvari moraju iči tako, tako i onako inače ostajete zajedno stajati na trečem peronu\"

VL
OB
-obrisani-
13:38 03.11.2010.

03.11.2010. u 12:39h marasovac je napisao/la: Trebaju se obojica ispričati. _______________ A zašto sumnjaš da se neće siti ispričati? Neće valda celo vreme ćutiti. Evo, doći će im i Jadranka pa će se utroje ispričati.

VL
IR
Istria Republica
13:39 03.11.2010.

Ispričaće vam Tadić bajku za laku noć da sjašete više !

VL
PR
proview
23:47 02.11.2010.

kad bi to od tadića bilo iskreno još bi mi bilo drago,ali znam kakav su narod srbi i da nikad nisu iskreni pa sam protiv toga

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
23:51 02.11.2010.

A hoće li Tadić izraziti zadovoljstvo što i Vukovar nije oslobođen \"zločinačkim poduhvatom\" kao recimo Knin ili Petrinja !?

VL
PR
proview
23:55 02.11.2010.

nikako mi se ne sviđa što na silu guraju pomirbu,samo na internetu pročitajte što pišu srbi protiv hrvata i hrvatske i to na našim forumima pa ćete lako uvidjeti da se sa tim srbima ne može biti u prijateljskim odnosima,da mogu opet bi sve ponovili,nisu i nikad neće odustati od svoje zamišljene velike srbije to otvoreno na internetu pišu i opet bi harali po balkanu samo da im se pruži šansa,možda je jednostavno najbolje da ih potpuno ignoriramo i pravimo se da ne postoje,kao da ih nema

VL
DO
dostoevskij
00:23 03.11.2010.

\" kada je Willy Brandt kleknuo u Auschwitzu, nije to značilo da su nestali njemačko-izraelski problemi\" Da, samo što Brandt poslije Auschwitza nije odao počast nekolici Svaba poginulih u Poljskoj. Ovako, Tadic salje predivnu poruku svijetu, koju je uostalom ii Miloseviceva politika stalno promicala - zlocini su jednaki na obe strane - oni su terali srbe pa je vojska usla u Vukovar da ih spasi... Naravno, ona budaletina Josipovic, lesana riba bez nacionalnog, vjerskog, kao ni svakog drugog identiteta, covjek bez imena, ce se samozadovoljno smjeskat misleci da je time napravio proeuropsku gestu..a nepismeni hrvatski narod ce buljit u onu njegovu nevinu facu i mislit ...joj kak je dobar. Iz cijele price izlazi Tadic kao pobjednik jer je vec po koji put napravio budale od hrvata i malu predstavu \"mira i tolerancije\" pred zahtjev za clanstvo u EU svoje zemlje. Uostalom, sto drugo i ocekivat Josipovicevog savjetnika za vanjsku politiku Joska Pare koji se hvali po Nacionalu da mu je najveci uspjeh u karijeri unistenje Herceg-bosne i hrvatske politike u BiH - sad zadovoljno trlja ruku s obzirom da su hrvati u Bosni pred izumiranjem. A ne treba ni spominjat da za Vukovar i okolna mjesta jos nema odgovornih, za pola civilnih stratista u Slavoniji nikad nije ni podignuta optuznica za razliku od srpskih gdje su krivci odmah procesuirani. TADICU KAKO TE NIJE SRAMOTA DOLAZIT...

VL
OB
-obrisani-
00:39 03.11.2010.

Ovo što čitam jest nedostatno . Ako srpska manjina u Vukovaru nema moralne snage i pravne sigurnosti da pokaže kaže mjesta gdje leže hrvatske žrtve , onda je to za nih jako slabo , a nije dobro ni za Borisaa Tadića . Ili pitanje : koliko još predsjednika Srbije treba položiti vijenac na Ovčari , da se otkriju ova skrivena mjesta gdje leže tijela ubijenih Hrvata ? Pomirba ? Nema za time ni svrhe , ni razloga .

VL
FA
Falconer
01:04 03.11.2010.

Sramim se što su predstavnici moje Hrvatske Jadranka Kosor i Ivo Josipović!

VL
OB
-obrisani-
01:06 03.11.2010.

03.11.2010. u 00:23h dostoevskij je napisao/la: \" kada je Willy Brandt kleknuo u Auschwitzu, nije to značilo da su nestali njemačko-izraelski problemi\" Da, samo što Brandt poslije Auschwitza nije odao počast nekolici Svaba poginulih u Poljskoj. Ovako, Tadic salje predivnuu poruku svijetu, koju je uostalom i Miloseviceva politika stalno promicala - zlocini su jednaki na obe strane - oni su terali srbe pa je vojska usla u Vukovar da ih spasi... Naravno, ona budaletina Josipovic, lesana riba bez nacionalnog, vjerskog, kao ni svakog drugog identiteta, covjek bez imena, ce se samozadovoljno smjeskat misleci da je time napravio proeuropsku gestu..a nepismeni hrvatski narod ce buljit u onu njegovu nevinu facu i mislit ...joj kak je dobar. Iz cijele price izlazi Tadic kao pobjednik jer je vec po koji put napravio budale od hrvata i malu predstavu \"mira i tolerancije\" pred zahtjev za clanstvo u EU svoje zemlje. Uostalom, sto drugo i ocekivat Josipovicevog savjetnika za vanjsku politiku Joska Pare koji se hvali po Nacionalu da mu je najveci uspjeh u karijeri unistenje Herceg-bosne i hrvatske politike u BiH - sad zadovoljno trlja ruku s obzirom da su hrvati u Bosni pred izumiranjem. A ne treba ni spominjat da za Vukovar i okolna mjesta jos nema odgovornih, za pola civilnih stratista u Slavoniji nikad nije ni podignuta optuznica za razliku od srpskih gdje su krivci odmah procesuirani. TADICU KAKO TE NIJE SRAMOTA DOLAZIT... POTPIS !

VL
JA
jalnus
01:08 03.11.2010.

Srbi vam ne nude ruku pomirenja, To je samo civilizacijska gesta u smjeru normalizacije odnosa. Tragicno je da nigdje nema ruke pomirenja. Za vas. U Svijetu. Nitko vas ne voli. Pa onda bar imajte rasciscene odnose.

VL
NE
neni
01:10 03.11.2010.

Totalno nebitno za Hrvatsku.

VL
Avatar ljutatrava
ljutatrava
01:11 03.11.2010.

premijerka neće obići Ovčaru i Paulin Dvor s dvojicom predsjednika, nego će im se pridružiti na razgovorima sa stradalnicima Domovinskog rata, obiteljima zatočenih, nestalih, zarobljenih i braniteljima Vukovara. ....................................................................................................................................................... ..predsjednik će dadiljati Tadića a carica jaca će držati pod kontrolom obitelji nestalih,zatočenih i branitelje Vukovara-da ne dođe do ekscesa....iste one preko čijih je žrtava došla do ovoga položaja...cmizdreći nad tuđim sudbinama,suosječajući ....a sada će im u ime pomirbe , eu i ostalih sranja narediti da šute...dvolične li gamadi,fuj

VL
MM
Mladen Miletić
01:11 03.11.2010.

Tadić u četvrtak u Vukovaru, a u Zagrebu za tri tjedna , velika sreča jedva čekamo da se mirimo da skupa pijančimo to EU traži od nas baš nas briga za mrtve branitelje i druge budale velike i male... Hrvati su bjeda ako se realno gleda moraju po naređenju iz EU da vuku Srbiju zasobom u EU .

VL
GO
golo
01:34 03.11.2010.

pa sto nebi tadica premjestili u banske dvore i na pantovcak. toliko je postao omiljen partizanu josipovicu . samo da se poglavnik ustane i da vidi. svasta

VL
GO
golo
01:36 03.11.2010.

u cetvrtak hajduk protiv zenita u splitu a srbi prijete da ce zapaliti split i na taj isti dan dolazi tadic u vukovar. pa vidjet ce mo koliko ce srba stici u split i koliko ce ga zapaliti. vjerojatni ihh je tadic naucio svemu tome

VL
MA
MagicSerb
02:14 03.11.2010.

Nego, jeste čuli vi da je Rumunka u Andaluziji rodila u desetoj godini života??? Ta je zayebala i ove u Jemenu što se udaju u 8.-9. za muškarce od 17-87 godina. Ne znam \'oćel\' se ova dvojica s Kosoricom dotać\' i te teme. Mislim da bi trebali..

VL
IS
istima
12:04 03.11.2010.

...... a zaato se Srbija trese.....

VL
« 1 2 3 4 5 6 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.