Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
treba pomoć

Svi Bellini ožiljci nastali su jer je gađana sačmaricom

Bella
Foto: Privatni album
1/6
06.07.2016.
u 21:42

Kujica je pronađena prije dvije godine teško ozlijeđena, vjerovalo se da je od udarca automobila, no rtg je pokazao da joj je tijelo puno - sačme

Bella je prije dvije godine pronađena s otvorenim prijelomom šape i ranama po cijelom tijelu, svi su vjerovali da su ozljede posljedica susreta s automobilom.

Da bi je spasili, veterinari su morali odrezati dio šape na prednjoj desnoj nozi. Rane su zarasle, a zbog svega što joj se dogodilo kujica je imala problema u ponašanju.

- Došla je kod nas jer se panično bojala ljudi i nije nikome vjerovala. Od straha je i napadala. Kako sa psima nije imala nikakvih problema, vrlo brzo uklopila se u naš čopor i uz njih se počela opuštati - priča volonterka Nina B. Bella se bojala baš svega, ogrlice i lajne, bježala je i piškila od straha. Uz puno strpljenja i u društvu pasa konačno je postala sretan pas. Prilazi svima, mazi se, uživa u šetnjama i igri. No, sreća nije dugo potrajala. Na desnoj nozi pojavila se oteklina, a nakon rtg-a postalo je jasno što se Belli dogodilo prije dvije godine i što je uzrok njezina straha. Belli se dogodio čovjek koji ju je gađao sačmaricom.

- I šapa je stradala od sačme, a nema komadića tijela koji nije ispunjen sačmom. Svi ožiljci na njezinoj glavi su od sačmarice, svi ožiljci na tijelu su od sačmarice - kaže Nina. Što je sa šapom još uvijek se ne zna, jer pronađene su i promjene na kosti. Bella je dobila terapiju, nadaju se da će kontrola pokazati da ipak nije riječ o nečem zloćudnom. Bez obzira na sve što joj se dogodilo, Bella se i dalje veseli i smješka, ne odustaje. Ne odustaju ni volonteri, pomogli su joj kad se nitko nije znao nositi s njezinim strahom. I ovaj put učinit će sve što bude trebalo, Bella je to zaslužila.

Koliko će koštati liječenje za sada ne znaju, a što im treba možete doznati na telefone 097/76-75-564 ili 097/78-28-389.

Ključne riječi

Komentara 3

TO
toljaga22
21:47 06.07.2016.

da mi je znat koji je to kretten učinio

BO
boovuu
00:01 07.07.2016.

treba ga naći i darovati mu sačmu (da osjeti šta je darovao jadnoj životinji)

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
23:46 06.07.2016.

nevjerojatno!smrtna kazna za takva čudovišta!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije