Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TJEDNI PREGLED

Sve raspoložive snage traže građanina K.C., koji se predstavlja kao šef HZJZ-a

Beroš i Capak u službenom posjetu Krapinsko-zagorskoj županiji
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
1/3
16.05.2020.
u 11:18

Tri godine Bero sjedi u prvom redu u saboru i plače jer mu Plenki nikako nije htio dati izbore. I sada, kada je Plenki konačno popustio, Bero plače da neće izbore!

SUBOTA, 9.5.: Prvo je Zoka pobjegao od ZDS-a u Okučanima, pa mu je Plenki poručio da je kukavica, pa je onda Zoka rekao da je kukavica Plenki jer se družio s ljudima koji su mu vrijeđali tatu, na što je Plenki rekao da je on vrijeđao njegovu mamu i da mu ZDS nije smetao prije, dok se ulizivao braniteljima. Znate što dečki, dosta te svađe! Pozvat ćemo vam mamu i tatu u Bruxelles na roditeljski sastanak, pa bude vidli!

NEDJELJA, 10.5.

Prokleti virus! Sve smo super napravili i opet se probio. Izolirali smo dodatno naše škoje, nitko nije smio na njih bez posebnih dozvola, ni sami boduli nisu smjeli u maslinik, ako se nalazi u drugoj otočnoj općini. Pucali smo od ponosa i onda se virus probio na Brač, ali nitko nije kriv. Recite pravo, kome bi palo na pamet provjeriti je li nono testiran na covid kada su ga puštali iz bolnice u Splitu? 

PONEDJELJAK, 11.5.

Hrvatska policija je na nogama! Sve raspoložive snage traže građanina K.C., koji se predstavio kao ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i usred korona krize došao na konferenciju za novinare gdje je, stojeći pored Vilija, Alemke i Davora, izjavio da glasači mogu na izbore, čak i ako su u samoizolaciji! Alemka se odmah rasplakala kada je to čula, a K.C. je pobjegao u smjeru Trga Žrtava fašizma.

UTORAK, 12.5.

Tko radi, taj i griješi! Katkad netestiranog pastira na Brač, pa onda čovjek zarazi užu i širu rodbinu i pola otoka, a katkad umjesto nečije žive tete, pokopate nečiju mrtvu baku. Međutim, predizborno je vrijeme, moralo se naći krivca, pa je stradao ravnatelj splitske bolnice Meštrović. Neš ti greške! Ok, da su napravili obrnuto, pa umjesto nečije pokojne bake pokopali nečiju živu tetu, ajde de...

SRIJEDA, 13.5.

Tri godine Bero sjedi u prvom redu u saboru i plače. Svi su ga pokušavali razveseliti, ali nije pomagalo, jer mu Plenki nikako nije htio dati izbore. I sada, kada je Plenki konačno popustio, Bero plače da neće izbore! To su ta moderna djeca, nikada zadovoljna. Bero kaže da neće sada, on bi radije na jesen kada nam propadne turistička sezona. Plenki žuri, jer na jesen neće biti love ni da plati promatrače.

ČETVRTAK, 14.5.

Šokantan obrat u vječitom derbiju ustaša i partizana! Iako se mislilo da smo Drugi svjetski rat pobijedili, Plenki je poništio partizansku pobjedu i proglasio neriješen rezultat. Kao, jesmo pobijedili, ali smo i izgubili, jer su partizani pretjerali u slavlju što je rezultiralo narodnom tragedijom i desecima tisuća mrtvih. Od sada Dan pobjede nad fašizmom slavimo paralelno s Danom žalosti. 

PETAK, 16.5.

Hrvatski znanstvenici i budući nobelovci Plenki i Davor došli su do važnog otkrića koje je na noge podiglo svjetsku znanstvenu zajednicu. Naime, otkrili su da se od pandemije i zaraze covidom, nečega puno viče boje. Gubitka izbora! Stoga su naložili održavanje izbora usred ljeta i puštanje stotina tisuća turista u Hrvatsku. Do jeseni, tko živ, tko mrtav! 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije