Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži ga policija

Svađali se u parkiranom automobilu. Ona pokušala izaći, a on namjerno pokrenuo vozilo

Klinička bolnica Sveti Duh
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
11.05.2020.
u 10:38

Incident se dogodio u nedjelju navečer u Brdovcu, a pomoć 44-godišnjakinji je pružena u KB Sveti Duh

Policija traga za 35-godišnjakom koji je nakon onog što se 10. svibnja u 19.15 sati dogodilo u Ulici Dragutina Butorca u Brdovcu osumnjičen za općeopasnu radnju.

Kako je priopćila zagrebačka policija, sumnjiči ga se da se posvađao s 44-godišnjakinjom koja je bila s njim u vozilu. U jednom trenutku, žena je pokušala izaći iz vozila, a 35-godišnjak je namjerno pokrenuo vozilo koje je do tada bilo parkirano.

Žena je zbog toga pala na tlo te je ozlijeđena. Pomoć joj je ukazana u KB Sveti Duh gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđena. Kako je 35-godišnjak pobjegao nakon onog što je napravio, za njim se traga.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije