Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliki brat

Susjedi prepoznali pljačkaša Banke splitsko-dalmatinske

pljackas
MUP
20.07.2011.
u 12:17

U splitskoj policiji na ispitivanju je muškarac kojega sumnjiče za nedavne pljačke. Navodno su ga nakon objave fotografije prijavili susjedi

Splitska policijska privela je osobu osumnjičenu za oružanu pljačku Banke splitsko-dalmatinske što se dogodila u ponedjeljak oko 19 sati kada je muškarac uz prijetnju pištoljem odnio više od 100.000 kuna.

U utorak su objavili fotografiju pljačkaša snimljenu nadzornim kamerama nakon čega su ga, neslužbeno doznajemo, prijavili građani koji su ga prepoznali. Navodno su  istog muškarca nadzorne kamere snimile u još dvjema nedavnim pljačkama u Splitu: Bance Popolare, samo stotinjak metara udaljene od Policijske uprave splitsko-dalmatinske, i poslovnice Hrvatske pošte.

– Priveli smo jednu osobu. Ispitivanje još traje – rekla je Sanja Nazlić iz PU splitsko-dalmatinske.

Komentara 2

TO
Toni50
13:10 21.07.2011.

Zavidni naivni podmukli susjedi bez ikakove nagrade izdaju susjedau Hrvatskoj .Susjedi prepoznali pljačkaša Banke splitsko-dalmatinske i pohvalili se. \"Poštenjaci nisu htijeli dijeliti sa njim\"!

Avatar kukumare
kukumare
23:44 21.07.2011.

21.07.2011. u 13:10h Toni50 je napisao/la: Zavidni naivni podmukli susjedi bez ikakove nagrade izdaju susjedau Hrvatskoj .Susjedi prepoznali pljačkaša Banke splitsko-dalmatinske i pohvalili se. \"Poštenjaci nisu htijeli dijeliti sa njim\"! ------------------------------------------------------------ A ne..trebali su ga predložit za odlikovanje valjda!! Najbolje da postanemo ko preko \"bare\"..nitko ništa ne vidi i ne čuje..,a kriminala ko u priči...Treba im odat priznanje, a bandita i lopova doživotno u zatvor pa neka pljačka svoja četiri zida..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije