Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEIZDRŽIVO

Susjeda iz pakla: Prijetila ubojstvima i istjerala 11 podstanara

britanska policija
Stefan Rousseau/Press Association/PIXSELL
22.09.2017.
u 12:57

Green je na sudu opisao kako je jednom prilikom čuo ženu da priča sa svojom majkom, bratom i suprugom koji su mrtvi, no ujedno je i mijenjala glas i oponašala govor majke, brata i supruga.

Britanac Darrel Green proživljavao je pravi pakao zahvaljujući groznoj susjedi zbog koje mu je propala i ljubavna veza.

Umirovljenica Susan Pumfort (62) pretvorila je Darrelov život u pakao raznim prijetnjama i ponašanjem što je dovelo do toga da se on iseli iz kuće u britanskom gradu Ramsbottomu.

Susan je prijetila kako će Darrelu ubiti psa, uništiti automobil i razbiti mu glavu, a također mu je bacala smeće u vrt te se derala preko zida koji je spajao dvije kuće. 

Ona je također zaprijetila Greenu da će ga ubiti nakon čega je bila i uhićena

- Susanino ponašanje bio je razlog što je moja veza pukla. Jedno vrijeme nisam želio izlaziti iz kuće kako ju ne bi susreo u strahu da nastavi zlostavljanje. Nikada joj nismo ništa loše učinili, željeli smo novi početak u ovoj kući, no zbog nje nismo to mogli ostvariti - rekao je Green kojeg je ostavila djevojka Katie Murray, piše Metro.

Pumofrd je Greenu kazala kako se do sada riješila 11 susjeda koji su došli živjeti u kobnu kuću. Ona je na sudu priznala zlostavljanje te je dobila uvjetnu dvogodišnju zatvorsku kaznu te joj je naređeno da plati 420 funti kompenzacije sirotom Greenu. Također je dobila i zabranu prilaska.

Green je na sudu opisao kako je jednom prilikom čuo ženu da priča sa svojom majkom, bratom i suprugom koji su mrtvi, no ujedno je i mijenjala glas i oponašala govor majke, brata i supruga. 

- Pričala im je o nama i kako želi da odemo. Onda je govorila svojem bratu kao da je znala da ja slušam - rekao je Green kojeg je susjeda često 'častila' psovkama i vikom zbog čega djeca nisu mogla spavati.

- Katie me ostavila zbog Susan. Bila je zabrinuta za sigurnost djece. Susan je nastavila prijetiti i govorila mi je kako će mi razbiti glavu - prepričao je Green.

Komentara 5

Avatar BUJICA
BUJICA
13:21 22.09.2017.

A glupih,žutih članaka u VL!

EN
englezac
15:30 22.09.2017.

Pola dana u Saboru kukaju kako su zene ugrozene i da treba potpisati "Istambulsku deklaraciju" ,a sta ce bit sa nama muskima.

DA
dagoberhr
14:08 22.09.2017.

Upravo tako @narod1, njonjo..da joj je otisao i zalijepio zidarsku nebi ga vise hebala. Vidjela zena sto je ceka u buducnosti sa covjekom bezmudanovicem i frikusom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije