Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijavljen 56-godišnjak

Usmrtio psa vilama jer mu je išao na živce!?

Pas
Foto: Thinkstock
07.01.2016.
u 17:41

Vlasnik je psa pronašao u odvodnom kanalu s ozljedom u središnjem dijelu vrata.

Slavonskobrodska policija zbog sumnje u ubijanje ili mučenje životinja nadležnom državnom odvjetništvu kazneno je prijavila 56-godišnjaka s područja općine Garčin.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je on 18. prosinca prošle godine u popodnevnim satima na garčinskom području usmrtio psa mješanca u vlasništvu 63-godišnjeg mještanina.

Kako neslužbeno doznajemo, nesretnu je životinju ubo vilama jer mu je išla na živce. Vlasnik je psa pronašao u odvodnom kanalu s ozljedom u središnjem dijelu vrata.

>> Svi su samo prolazili, a malena tijela smrzavala su se u snijegu

>> Hladnoća je bila presudna, maleni Tin otišao je iza duge

Komentara 27

Avatar TvojUjko
TvojUjko
18:04 07.01.2016.

Ni taj gad neće umirati u miru sigurno..

DU
Deleted user
18:37 07.01.2016.

Molim Vas, bar inicijale stavite od tog čovjeka idem uskoro tamo pa da se malo raspitam.... baš se probudio neki sadistički poriv u meni

KS
krao_sam
18:08 07.01.2016.

i onda misli da je vjernik i da ce poc u raj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije