Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASILNIK NIJE PRITVOREN

Suprugu tukao i prijetio joj: Ubit ću te!, a policija mu pretragom kuće našla i Mauser

Ilustracija/Pixabay
03.06.2021.
u 07:44

Osim što joj je i prijetio, bez ikakvog povoda joj, kaže tužiteljstvo, nanio i lakše ozljede

Ubit ću te! - prijetio je 56-godišnjak supruzi zbog čega je zaradio kaznenu prijavu za prijetnju, ali i za nanošenje lakše ozljede te nedozvoljeno držanje oružja.

Naime, osim što joj je i prijetio, bez ikakvog povoda joj, kaže tužiteljstvo, nanio i lakše ozljede. Događalo se to 24. svibnja na području Duge Rese, a zbog svega što je učinio, 56-godišnjak je uhićen. Ustanovljeno je i da se od srpnja 2015. do 23. svibnja 2021., učestalo i kontinuirano nasilnički ponašao prema svojoj supruzi. Nakon što je uhićen, policija mu je pretražila kuću. Našli su vojničku pušku marke Mauser te više komada streljiva različitog kalibra vojnog porijekla čije posjedovanje građanima nije dozvoljeno.

Zbog svega toga 56-godišnjak  je ispitan na Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu. Tužiteljstvo je tražilo i da mu se odredi istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti  od ponavljanja djela. No sudac istrage Županijskog suda u Karlovcu odbio je prijedlog tužiteljstva da se 56-godišnjaku odredi istražni zatvor.

Umjesto toga odredio mu je mjere opreza pa se 56-godišnjak mora  redovito javljati  u Policijsku upravu karlovačku, zabranjeno mu je da se približi supruzi ili s njom uspostavi ikakav kontakt te je udaljen iz njihovog doma. Tužiteljstvo je najavilo da će se na ovakvu odluku suca istrage žaliti.

 

>> Pogledajte i ovaj video - Prvi prelazak granice s COVID potvrdom: Do sada ih je izdano oko 40.000

Ključne riječi

Komentara 1

VI
vidum
09:06 03.06.2021.

Naravno da je "bez ikakvog povoda". Uvijek je to tako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije