Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svi su šokirani

Sumještani o osumnjičenom: 'Vidio sam ga, vozio se. Nije se dalo naslutiti da ima veze s napadom'

Požega: Lampioni kod NK Eminovci u kojem je trenirao Jakov Bočkaj
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/4
16.04.2023.
u 18:12

Jedan sumještanin je osumnjičenog uočio na subotnje jutro. "Vozio se autom prema Požegi. Ni po čemu se nije dalo naslutiti da ima ikakve veze s napadom na Jakova", rekao je.

Zbog smrti vojnika Jakova Bočkaja (21) u šoku su i igrači kluba NK Jakšić, koji su poznavali preminulog i osumnjičenog. "Poznajem ih obojicu. S Jakovom sam čak i igrao. Bio je predivan dečko, pravi prijatelj i sportaš, mladić koji mačku ne bi zgazio. Poznajem i drugog, on je igrao kod nas u Jakšiću i otišao je iz kluba jer je bio konfliktna osoba, ali nikada ne bih rekao da bi bio u stanju ovako nešto učiniti. Evo, još uvijek ne vjerujem da Jakova nema. Iskrena sućut roditeljima, bratu i sestri", rekao je igrač za Jutarnji list.

VIDEO: Prijatelji pale lampione u klubu gdje je igrao poginuli vojnik

Velika tuga nadvila se nad NK Eminovima čiji je Jakov Bočkaj (21) bio član. Na tribinama je crvna zastava i 21 lampion, a na stranici kluba oprostili su se od svog suigrača. I sumještani su u šoku. "Mi smo u šoku. Ne možemo vjerovati. Koliko smo čuli, bio je u petak na nogometnom treningu jer taj sport dugo trenira. Nakon toga je s prijateljima otišao u centar Požege u provod. Znam samo da je on jedno divno biće, vikendom dolazi u rodni kraj, pere rublje, čisti, glanca auto", rekao je jedan sumještanin. "Vidio sam ga (osumnjičenog) u subotu ujutro, vozio se autom prema Požegi. Ni po čemu se nije dalo naslutiti da ima ikakve veze s napadom na Jakova", govori drugi.

VIDEO: Priveden mladić koji je nasmrt pretukao vojnika u Požegi

Podsjetimo, Jakov Bočkaj je pronađen u noći s petka na subotu na parkiralištu u Požegi u nesvjesnom stanju. S teškim ozljedama glave prevezen je u Opću bolnicu u Požegi gdje je u nedjelju preminuo. Osumnjičeni koji je u međuvremenu priveden bio mu je prijatelj i suigrač. Nakon kraće verbalne svađe, osumnjičeni je fizički napao 21-godišnjaka zadavši mu više udaraca u predjelu glave. "Uslijed udaraca 21-godišnjak je pao na pod, a osumnjičeni ga je nastavio udarati još par puta i napustio mjesto događaja", stoji u priopćenju policije. 

VIDEO: Preminuo mladi vojnik koji je pretučen u Požegi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije