Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strategija?
Povratak na članak

Sukob Srba: Pupovac zaoštrio prema Džakuli, prema vlasti blag

Pozivanjem V. Džakule Josipović poručuje da uvažava i druge predstavnike Srba, ali to je i signal da vladajući nisu zaboravili da je SDSS održavao HDZ na vlasti, kaže diplomat Kovačević

Komentari 188

OB
-obrisani-
16:16 08.08.2012.

. ..ma pustite...ribnika...jadno doteplo stvorenje...

VL
VE
velikazmija
09:32 09.08.2012.

da blizard je u pravu poskidani su mi svi komentari do 15 sati i 31 minutu kasno sinoć m neznam kome to treba --i ko naredi ili je samovolja --

VL
TR
traktorijada
15:45 08.08.2012.

tamniandjeo-ko je to 4 puta potpisao kapitulaciju i ko je to izgubio pola drzave srbije!!!!!!!!!!!!

VL
Avatar Becarina
Becarina
17:52 08.08.2012.

Ma to od jusipovica narucen clanak.Sad, ",kao, on izazvao sukob medju srbima".Ne nasjedajte.

VL
VE
velikazmija
10:29 09.08.2012.

ne vodite vi brigu neće srbin na srbina sve je ovo prestava za javnost --

VL
DU
Deleted user
10:43 08.08.2012.

I od Pupovca i od Džakule su mi miliji oni s bradama i redencima oko vrata. Zašto? Zato jer nema dvoličnosti, slatkorječivosti i maskerade. U slučaju takvih tipova, jedino vrijedi slušati i gledati što oni zbore za BG medije. Ovo u RH je njihova glumačka akademija, uostalom takav je i Šerbedžija kojem je to pos o, a i on "propišti" u BG medijima protiv hrv. naroda i RH, onako maksimala opušten. Dakle blabla, kvoc kvoc i ostali zvukovi koji dopiru od wanna be glavnih faca srpske manjine uopće nemaju istinsku težinu i oni će usred Beograda izgovoriti nešto sasvim drugo, onako maksimala opušteni. Hipokriti! Jedno ih istinski zanimaju kn iz hrv. proračuna. Zaključno, sjaši Kurta da uzjaši Murta! Sjetite se što se jednom Pupovcu omaklo glede pokrštavanja djece ili kako je Džakula drsko govorio da su bili izloženi torturi kad su ih priveli u sportsku dvoranu u Varaždinu u prigodi Bljeska. Tortura je bila što su morali stajati usred dvorane.

VL
DU
Deleted user
10:45 08.08.2012.

Zašto ne mogu komentirati članak o savi štrpcu? savo, mi ćemo oluju slaviti dok živimo, a da li će oluju slaviti državni vrh, fućka mi se.Ova država smo mi, građani, a ne državni vrh.

VL
DO
doktorica
10:56 08.08.2012.

zaoštrio retoriku prema Džakuli .....novac će dobiti Džakula,a to njega smeta a ne ideologija

VL
DU
Deleted user
11:06 08.08.2012.

singidunum Sama činjenica da smo vas pošteno nabubali i da nije bilo Amerikanaca sada bi vi svi lepo bili u majčici Srbiji. To vi jako dobro znate, pa se izmotavate i tješite pričama o pripalom teritoriju, ratnim zločinima i sl. Samo jedan dan vas je dijelio da nemate ništa, daj se osvijesti. Ponovo se hranite mitovima o junaštvu, ali je i vama jasno da je to mjehur od sapunice.

VL
Avatar MENSA
MENSA
11:07 08.08.2012.

SAMO KONJI I "PROFESIONALNI SRBI"! Od ovih profesionalnih Srba zaista dobijem "nagon" da pod hitno odjurim u WC. Namma bi trebali Srbi "Teslinog modela", a od ovih četnikoplikih (s)tvorova može biti samo zla i to najviše za same......Srbe !!!

VL
CA
cavecanem
11:21 08.08.2012.

kako blag prema vlasti? u novom broju novosti opširan članak o ZAMP i lovi a novosti su glas pupovčeve udruge

VL
Avatar Joja
Joja
11:26 08.08.2012.

Milorad Pupovac: Zašto su Srbi morali otići? Zašto se nisu mogli vratiti? Zašto ih se tako malo vratilo? I zašto u Dnevniku pitate zašto nije bio u Kninu onoga koji je 22 godine posvetio da popravi nastalu štetu? -------------------------------------------------------------------- Vrlo jednostavno pupi: - I Sinisa Martic zvani SILT je rekao "...svi cemo mi da pobjegnemo u Srbiju" - Ni ja se nebi vratio na mjesto gdje sam napravio glupost - Zbog obnove kuce i ako ne zive u njoj -Ko je u Vukovaru, Srijemu, Baranji, Slavoniji, Kordunu, Baniji, Liki, Dalmaciji, Dubrovniku popravljao stetu? Tu su ti odgovori Pupi

VL
SI
singidunum
11:27 08.08.2012.

Psihonaut, lupaš. Niste vi bili sposobni ni zašta osim za progon i masakr civila. Pročitaj brijunske transkripte. I kada je posle priznavanja Hrvatske Yu vojska bila van Hrvatske Tuđman je davao instrukcije generalima da se ne napravi nekakva glupost, da se ne bi isprovocirala Yu da uđe u rat. Oluja je bila u potpunosti isplanirana i dogovorena ali su tradicionalni idioti krenuli u iživljavanja i zato je Gotovina danas zbog takvih ratni zločinac a Oluja ratni zločin. Dakle, vi je slavite, a mi ćemo je uvek obeležavati parastosima srpskim žrtvama i nedužnim civilima.

VL
DU
Deleted user
11:39 08.08.2012.

singidunum Da ste vi bili sposobniji za nešto, danas bi Hrvatska i dalje bila podijeljena, vodili bi se beskrajni pregovori o prekidima vatre, vi bi i dalje kokošarili po teritoriju pod vašom kontrolom itd. E, ali niste, jer smo vas pošteno nabubali, Bošnjaci su vas nabubali, Šiptari su vas nabubali. Eto, sada plačete za žrtvama, a Škabrnjani, Vukovarci, Srebreničani, Prijedorčani su izvršili kolektivno samoubojstvo.

VL
Avatar Joja
Joja
11:41 08.08.2012.

Pa to ne mozes vjerovat, znaci rat je poceo 95.??? A sta je bilo 91.??? To se ni ne spominje??? Zaboravljeno ili je zabranjeno??? Niko ne govori o agresiji 91. samo o 95. i napacenom narodu nebeskom koji je iz cistog mira u roku 3 dana masovno morao otic

VL
LI
Livi
11:46 08.08.2012.

singidunum, recimo da je tako sto ti kazes! Ali kamo to vodi, ako ste vi slijepci kod ociju. Vi jednostavno preskacete sve dogadaje koji su prethodili Oluji: pokusaje dogovaranja izmedu predsjednika Jugorepublika, poruku s Gazimestana, ukidanje autonomija, slanje organiziranih provokacija po Sloveniji, delija po Zagrebu, oduzimanje zajednicki kupljenog oruzja TO i davanje tog istog samo Srbima kako bi se samo oni naoruzali, progon, rusenje i paljenje svih osvojenih hrvatskih podrucja: Vukovar, Istocna Slavonija...

VL
Avatar Becarina
Becarina
11:51 08.08.2012.

Kad je negdje proslava hrvatskim zrtvama kao na Ovcari,a imamo gomilu takvih mjesta,mediji donose sto je moguce manje o tome jer takve stvari "nisu dobre za suzivot".Ipak je dovoljno da nasi jugoslaveni i njihovi partneri sa ss predznakom par dana budu tihi pocnu se sakrivati od sramote.Poenta je u tome da mi nesmijemo govoriti o njihovim zlocinima,da bi oni imali prostora napadati nase svetinje kao proslavu oluje.U svemu im najvise pomaze predsjednicki ured sa svojom komunistickom retorikom o drugom svjetskom ratu.To je psihicki pritisak na narod,da mu se toliko napuni glava i da nema vremena da primjeti sto se u stvari dogadja.Da li smo mi stvarno toliki jadnici kao sto oni misle?

VL
ST
stomugromova
12:05 08.08.2012.

08.08.2012. u 11:27h singidunum je napisao/la: Psihonaut, lupaš. Niste vi bili sposobni ni zašta osim za progon i masakr civila. Pročitaj brijunske transkripte. I kada je posle priznavanja Hrvatske Yu vojska bila van Hrvatske Tuđman je davao instrukcije generalima da se ne napravi nekakva glupost, da se ne bi isprovocirala Yu da uđe u rat. Oluja je bila u potpunosti isplanirana i dogovorena ali su tradicionalni idioti krenuli u iživljavanja i zato je Gotovina danas zbog takvih ratni zločinac a Oluja ratni zločin. Dakle, vi je slavite, a mi ćemo je uvek obeležavati parastosima srpskim žrtvama i nedužnim civilima. +++++++++ Chetnick, vi možete slaviti Oluju kao DAN PROPASTI VELIKE SRBIJE ! velikosrpski zločinci i četnici,dobili ste po nosu i stigla vas je kazna za 4 godine zločina i iživljavanja nad Hrvatima i hrvatskom državom.

VL
AB
abendblatt
12:08 08.08.2012.

Ostvario se srbski "vekovni san", a svi srbi u Srbiji, zasto sad kukate, opet niste zadovoljni, neka svako zivi tamo gdje mu je bolje, to vazi i za Pupovca, Dzakulu i sve preostale srbe, ako ne priznajte Hrvatsku kao svoju Domovinu, onda na traktore i u bolju buducnost.

VL
Avatar Ivica6
Ivica6
12:26 08.08.2012.

Iako me živo zaboli neka stvar za Srbe u Hrvatskoj (što se mene tiče oni su hrvatski državljani koji pripadaju jednoj od manjina) moram pitati Pupovca: Gdje si bio zadnjih godina? Zašto nisi sam došao na proslavu Oluje? Sada se se javljaš kada bi mogao "dobiti po repu"!

VL
« 1 2 3 4 5 6 ... 10 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.