Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Nastao je stampedo'

Gliser se sudario s jedrilicom pa zaletio u plažu, 3 osobe ozlijeđene

Foto: Duško Marušić/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
22.06.2017.
u 21:50

Vozač je ispao iz glisera, gliser je nastavio sam i uletio među ljude na plaži, kaže očevidac

U sudaru glisera i turističkog broda na moru u Dramlju pokraj Crikvenice u četvrtak, nakon kojeg je gliser udario o plažu punu kupača, tri su osobe ozlijeđene, doznaje se od Policijske uprave primorsko-goranske. Prema informacijama policije, gliser i turistički brod su se sudarili nešto prije 18 sati ispred plaže hotela Omorika u Dramlju, nakon čega je gliser nastavio nekontrolirano plovidbu pa je izletio na plažu. 

Prema izjavama očevidaca, gliser gumenjak je nakon sudara nastavio s plovidbom, a da njime nitko nije upravljao pa je izletio u brzini na plažu punu kupača. Na gliseru je prija sudara bila samo jedna osoba, koja je ispala iz plovila te je pri tom ozlijeđena, a još dvije osobe ozlijeđene su na plaži, doznaje se neslužbeno.

"Prema prikupljenim podatcima u okviru očevida utvrđeno je da je uslijed sudara dviju brodica, gliser udario u pramac manje jedrilice pri čemu su iz glisera ispale osobe (ne zna se još točan broj, među njima vjerojatno i voditelj brodice) te je gliser bez nadzora nastavio plovidbu i nasukao se na plaži ispred crikveničkog hotela Omorike. U ovoj pomorskoj nesreći ozlijeđena je jedna ženska osoba, no njezine ozljede srećom nisu opasne po život te je ozlijeđena prevezena kolima Hitne medicinske pomoći u KBC Sušak, u Rijeku. Preostale tri osobe spašene su iz mora te će čim to bude moguće dati izjave u okviru očevidnih radnji o uzrocima ove pomorske nesreće", priopćilo je Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture.

24 sata pišu kako je prema izjavama očevidaca u gliseru bio jedan čovjek koji je poslije ispao iz glisera.

- Gliser je nastavio sam i uletio među ljude na plaži. Nastao je stampedo. Jedna žena je iščašila rame. Samo pukom srećom nije bilo više ozlijeđenih - kaže očevidac nesreće.

Komentara 21

Avatar maxist
maxist
20:47 22.06.2017.

Kontrole,kontrole,kontrole....pa globe bez pardona. 95% glisera i jetova su na upravljanju ljudi sa malo i nimalo iskustva a svi maju praksu tjedan dva na moru pa pokazivanje često završi ovako ko ovo ili sasječenim ljudima. Upravo u sezoni sam više puta tijekom niza godina upozorio kapetaniju da jetovima od 100ks upravljaju maloljetnici (a nu moga viđe...) , da rone s bocama i puškama(kazneno djelo!!) pod Krkom itd.....a odgovor je -"pa sezona je" tj podrazumijevaju se kaznena djela bez sankcija !!!!? Kladim se da će i ovo proći lišo.....tj ajde ne drami...!

PR
propalismoFranjoskroz
20:41 22.06.2017.

Hm, Horvatinčić bi vjerovatno tužio plažu da mu je izletila pred gliser!!

HR
hrza
20:43 22.06.2017.

Majmuni i dalje divljaju sa gliserima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije