Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOVRŠENO ISTRAŽIVANJE

Ubojstvo u Šarengradu: Pritvorena dvojica muškaraca

Šarengrad: Mladić u selu između Iloka i Vukovara ubio majku
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/3
02.05.2021.
u 17:54

Obojica su pronađeni i privedeni u policijsku postaju, a dosljednim mjerama i radnjama odmah su pronađeni i predmeti povezani s počinjenim ubojstvom

Policijski službenici PU vukovarsko-srijemske dovršili su kriminalističko istraživanje vezano uz ubojstvo 56-godišnjakinje u Šarengradu kod Iloka te priveli dvojicu muškaraca u dobi od 27 i 34 godine, a sud im je odredio istražni zatvor. 

- Policija je opsežnim kriminalističkim istraživanjem utvrdila da su 27-godišnjak i 34-godišnjak, obojica iz Šarengrada, osumnjičeni da su svojim djelovanjem uzročili smrtnu posljedicu 56-godišnjakinje, navodi u priopćenju PU vukovarsko-srijemska. 

Obojica je u međuvremenu pronađena i privedena u policijsku postaju, a policija je ubrzo pronašla i predmete kojima je 56-godišnjakinja umrla. 

Nadalje je utvrđeno kako su obojica nakon što su počinili teško ubojstvo pobjegli s mjesta događaja.

Obojica su pronađeni i privedeni u policijsku postaju, a odmah su pronađeni i predmeti povezani s počinjenim ubojstvom.

- U petak su nakon podnijete kaznene prijave, predani 27-godišnjak i 34-godišnjak policijskom pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske, govore te nadodaju kako je u subotu Županijski sud u Vukovaru osumnjičenicima odredio istražni zatvor.

 

Šarengrad: Mladić metalnim predmetom ubio majku


 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije