Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'poklopilo se puno toga'

Stručnjaci o prodaji plina: Ne morate imati manjak da biste kupovali nečiji višak

14.07.2023.
u 20:27

Međunarodni konzultant za energetiku Ivica Jakić smatra da se prodaja viškova plina odvijala “točno kako treba”, da su sva tržišna pravila ispoštovana, što se vidi i iz izvješća koja su jučer dostavljena saborskom Odboru za gospodarstvo. Tako ne misli saborska oporba

Komentara 29

Avatar horuk
horuk
21:13 14.07.2023.

Pa oporba je već presudila po političkim potrebama. Ne treba njima stručnjak za bilo što. Oni su naviknuli pametovati o stvarima o kojima nemaju pojma. Pogledaj ih, opozicija, šaka jada.😄😄😄

DU
Deleted user
21:13 14.07.2023.

Pa naravno, pala je trenutno cijena plina. Jednom izgubis jednom dobijes, tako je to na svim aukcijama i burzama. Bitno je samo ono sto ostane isod crte. Kostao bi hep 400 mil. Platili su 80. Dakle super dobar posao. Pravii se skandal kojeg nema. Za mene je sve to jako dobro proslo.

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
21:17 14.07.2023.

Zanima me samo jedno: zašto su se kupovale količine veće od mogućnosti skladištenja plina?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije