Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strip magazin

Strip revija Večernjeg lista - prvi broj u nedjelju!

Strip revija Večernjeg lista
VL
26.09.2013.
u 09:00

Strip revija će izlaziti jednom mjesečno svake zadnje nedjelje u mjesecu kao prilog uz Večernji list i prodavat će se za samo 2,90 kune (ukupno 9,90 kn za komplet).

U nedjelju 29. rujna 2013. čitatelji Večernjeg lista moći će u popularnom dnevniku pronaći nešto nesvakidašnje za dnevne novine – strip magazin od 64 stranice ispunjene vrhunskim stripovima domaćih i stranih autora. „Strip revija Večernjeg lista“ zajednički je projekt Večernjeg lista i zagrebačke udruge prijatelja stripa Stripforum.

U nizu sljedećih brojeva objavit ćemo nekoliko remek-djela naših velikana Andrije Maurovića, Julesa Radilovića, Ota Reisingera, Ivice Bednjanca, Žarka Bekera,Waltera Neugebauera i drugih. Već u prvom broju započinjemo objavljivati mitski povijesni strip „Seoba Hrvata-Knez Radoslav“ (Maurović-Žrnovački), western „Jaimie McPheeters putuje na istok“ (Radilović-Furtinger), te Štefekovu pustolovinu (O.Reisinger). Za one koji žele i nešto više donijet ćemo i tekstualne priloge u vezi sa stripom. Nećemo zanemariti ni strane stripove i autore koji će povremeno naći svoje mjesto u reviji.

Strip revija će izlaziti jednom mjesečno svake zadnje nedjelje u mjesecu kao prilog uz Večernji list i prodavat će se za samo 2,90 kune (ukupno 9,90 kn za komplet). Narednih dana do izlaska novog broja prodavat će se samostalno na kioscima po cijeni 9,90 kn primjerak. Posegnuli smo najprije u nacionalnu stripovsku baštinu, jer želimo pokazati najbolja ostvarenja iz te riznice, te time potaknuti i kreativne potencijale mlađih autora čija djela želimo, također, vidjeti na stranicama Večernjakove Strip revije.

Prvi broj Večernjakove Strip revije pojavit će se na kioscima zadnju nedjelju u rujnu (29.9.).

>>Blog 'Strip i ilustracije': Strip uz 'Večernji list' i film o Bordi!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije