Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šokantan prizor

Stravično otkriće u Francuskoj: Vatrogasci gasili požar pa pronašli mrtvu bebu

Firefighters work at the site of a damaged building amid Russia's attack on Ukraine, in Kharkiv
Foto: State Emergency Service of Ukrai
27.12.2023.
u 12:31

Vatrogasci su pronašli beživotno tijelo novorođenčeta u torbi tijekom provjere prostorija nakon uspješnog gašenja požara u zgradi u francuskom gradiću Le Quesnoy

Nakon što su vatrogasci uspješno ugasili požar u jednoj zgradi u francuskom gradiću Le Quesnoy, do kojeg je došlo ovog utorka, zateklo ih je užasno otkriće tijekom provjere prostorija. U torbi, koju su pronašli u jednoj od prostorija, nalazilo se beživotno tijelo novorođenog djeteta, piše The Brussels Times.

Intervencija u tom gradiću na sjeveru Francuske dogodila se nakon dojave o eksploziji i požaru u zgradi s četiri stana, uključujući jedan koji se iznajmljuje preko Airbnba. Vatrogasci su se s vatrom borili satima, nakon čega su na mjesto događaja došli i forenzičari.

Međutim, kompletnu istragu su proveli vatrogasci radi opasnosti od urušavanja krova. Još nije poznato u kojem stanu je pronađeno tijelo bebe. Stanari tvrde kako je u jednom stanu živjela majka s djetetom, a nisu primijetili da je neka od susjeda trudna.

POVEZANI ČLANCI:

Iako nitko od stanara nije mogao identificirati bebu, istražitelji pokušavaju utvrditi identitet djeteta i okolnosti ovog tragičnog događaja.

VIDEO Glumca iz filma Parazit pronašli mrtvog u automobilu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije