Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČETVERO POGINULIH

Tragedija u svatovima u Crnoj Gori: Poginuo mladi bračni par koji je došao iz Njemačke, čekali su bebu

Bijelo polje Online
26.12.2023.
u 14:58

Kako se doznaje, u ovoj nesreći nastradao je mladi bračni par koji je došao iz Njemačke kako bi blagdane proveli s obitelji

Čak četiri osobe izgubile su živote u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila na cesti nadomak Plava u Crnoj Gori, kada su se za vrijeme svatovske kolone sudarila dva automobila. Zbog ove velike tragedije koja se jučer dogodila u 19.35 sati proglašena je trodnevna žalost u Plavu. 

Kako se doznaje, u ovoj nesreći nastradao je mladi bračni par koji je došao iz Njemačke kako bi blagdane proveli s obitelji. U njih se iz suprotnog smjera zabio snimatelj RTV-a koji se s kolegom vraćao iz smjera Rožaja, prenosi Republika.rs. Iako je snimatelj preživio sudar, on je nakon više sati truda liječnika podlegao ozljedama, dok je drugi mladić iz tog automobila preminuo u Domu zdravlja u Plavu. 

- Oni su išli iz suprotnog smjera, a kamerman sa kolegom iz Rožaja. Pošto je taj dio puta ravan, vozili su malo brže, i direktno udarili u auto u kome se nalazio bračni par. Tragedija je da su očekivali bebu, a da su taj dan krenuli do liječnika u Berane - ispričao je izvor za medij. 

POVEZANI ČLANCI:

Policija se zasad nije oglasila, dok su iz Kliničko-bolničkog centra Berane objavili kratke detalje o stradalima.

- U Hitni centar nakon nesreće dopremljena su tijela dvije osobe, muškarca i žene. Pokušana je reanimacija, ali, sve je bilo uzalud - potvrđeno je ranije.

>> VIDEO Nekoliko puta preticao na Pelješkom, pa na kraju požalio

Ključne riječi

Komentara 5

MA
marli
16:49 26.12.2023.

Pretjecanje u zavoju = ruski rulet

DL
darinko.latkovic
16:26 26.12.2023.

Nazalost uvjek ljudska nemarnost!

LE
lector2corrector
18:28 26.12.2023.

nerođena beba nije osoba, nije čovjek???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije