Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEĐU NJIMA I SNIMATELJ

FOTO Užas u Crnoj Gori: U koloni svatova došlo do frontalnog sudara, poginule četiri osobe

Foto: Bijelo polje Online
1/4
26.12.2023.
u 09:02

Do nesreće je došlo oko 19.35 sati, doznaje se, nakon što je došlo do frontalnog sudara zbog kojeg je promet bio prekinut satima, a još se čekaju rezultati očevida

Čak četiri osobe poginule su jučer u frontalnom sudaru dva automobila u Crnoj Gori, i to tijekom kolone svatova koji su išli prema Plavu. Kako javljaju Novosti, ova tragedija oduzela je četvero života, među kojima je i mladi snimatelj RTV 'Glas Prava' koji je podlegao ozljedama u bolnici.

Do nesreće je došlo oko 19.35 sati, doznaje se, nakon što je došlo do frontalnog sudara zbog kojeg je promet bio prekinut satima, a još se čekaju rezultati očevida. Osim toga, Bijelo Polje Online objavilo je i uznemirujuće fotografije s mjesta nesreće koje pokazuju razmjere ovog užasa. 

Foto: Bijelo polje Online

- Tragediji je prethodila svadba u Rožajama, koju je poginuli snimatelj snimao. Kada su svatovi krenuli prema Plavu i došli do Brezojevicama nadomak grada, dok je snimao kolonu svatova došlo je do direktnog sudara - ispričao je svjedok nesreće. 

- Bilo je jezivo večeras u Plavu. Odjekivale su sirene, svjetlele su rotacije policijskih i vozila hitne pomoći. Pomutnja na sve strane...Muka jedna. Bili su dobra djeca - nadodao je jedan Plavljanin.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Bill Carson
Bill Carson
12:32 26.12.2023.

Idemo korak dalje... S obzirom kakve su to gluposti možda da se ukinu te svatovske kolone. Ne možemo imati u 21. stoljeću narodne običaje koji su funkcionirali kada je u selu bilo 5 kočija i 2 automobila.

TU
TutoBruto
09:32 26.12.2023.

Jesu to oni sta sjede na prozorima od auta dok se voze u koloni?

AL
AlfaMike
11:28 26.12.2023.

Što se sve radi , čudim se da nema više poginulih i kod nas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije