Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OČEVID U TIJEKU

Stravična nesreća na A5: Jedna osoba poginula, dvije ozlijeđene

Prometna nesreća na autocesti A5
Autori: Hina, Vecernji list
29.11.2018.
u 19:46

Glasnogovornica Policijske uprave brodsko-posavske Kata Nuić kratko je priopćila da je policija oko 14.20 sati dobila dojavu o nesreći na 75. kilometru autoceste A5

Jedna je osoba poginula, a dvije su ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se u četvrtak popodne dogodila na autocesti A5.

Glasnogovornica Policijske uprave brodsko-posavske Kata Nuić kratko je priopćila da je policija oko 14.20 sati dobila dojavu o nesreći na 75. kilometru autoceste A5. U nesreći je jedna osoba poginula, a dvije su ozlijeđene i prevezene u osječku bolnicu.

Kako javlja 24 sata poginula je žena (74), a dvojica muškaraca su ozlijeđeni. Prema neslužbenim informacijama došlo je do slijetanja automobila s autoceste. Na mjesto nesreće uz policiju izašao je i zamjenik županijske države odvjetnice.

 Okolnosti nesreće bit će poznate nakon očevida.

Ključne riječi

Komentara 7

DJ
djakputnik
18:07 29.11.2018.

To je stravična nesreća zato što tom cestom dnevno prođe 18 automobila.

SA
sanikol
21:34 29.11.2018.

Kladim se da novinar nema pojma koja je to cesta A-5. jer bi to inače napisao da i ljudi koji nisu iz tog kraja znaju o kojoj autocesti se to govori. U međuvremenu će pogledati neku stranicu ili aplikaciju ii saznati što je to A-5.

BA
bazinga
15:53 29.11.2018.

74 godine na autocesti isto kao 80 na Velebitu,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije